Bodrum Gündem

Kendi İmkanları İle Türkiye İkincisi Oldular

Kendi İmkanları İle Türkiye İkincisi Oldular

İzmir Selçuk’ta bulunan Pamucak Plajı’nda organize edilen TVF Plaj Voleybolu Kulüpler ve Veteranlar Türkiye Şampiyonalarına kendi imkanları ile katılan Bodrum Doğuş Spor Kulübü Türkiye ikincisi oldu.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

TVF Plaj Voleybolu Kulüpler ve Veteranlar Türkiye Şampiyonaları, bu yıl ilk kez İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Selçuk Belediyesi, SWS Sports, Beach-It işbirliği ile Selçuk’un Pamucak Plajı’nda düzenlendi.

Şampiyonalar, 25 veteran, 30 kulüp takımı katılımıyla 11-13 Eylül 2020 tarihlerinde gerçekleşti. U18 ve U22 Avrupa Şampiyonalarının yapıldığı sahalarda organizasyonların sonunda derece alan takımlara madalya ve kupalar takdim edildi.

Bodrum Doğuş Spor Kulübü sporcuları veliler ve kulübün kısıtlı imkanlarıyla gittiği Türkiye Voleybol Federasyonu Kulüpler Ve Veteranlar Plaj Voleybolu Şampiyonasında Türkiye 2.si oldu .

Bugüne kadar salon maçlarında edindikleri birikimleri ve koçları Refik İpçi’nin çalıştırdığı  Canay Durmaz Ve Bensu Naz Kütüklü Türkiye Voleybol Federasyonu Plaj Voleybolu Kulüpler Ve Veteranlar Türkiye Şampiyonasında Türkiye İkincisi Oldu. Gençlerin ne antrenman yapacak kum sahaları ne transfer araçları ne de formaları olan ve sadece Cumhuriyet ilköğretimin okulu spor salonunda yaptıkları salon antrenmanıyla bu başarıya ulaştılar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.