Bodrum Gündem

Niyazi Yenilmez Bitez mezarlığında toprağa verildi

Bodrum Tepecik Mahallesi gocamanlarından 1944 doğumlu Niyazi Yenilmez Tepecik Cammiinde kılınan cenaze namazının ardından Bitez Mezarlığında toprağa verildi…

Fatih Bozoğlu – Bodrum Gündem

İki seneye yakın bir süredir çağımızın hastalığı akciğer kanseri ile mücadele eden 1944 doğumlu Niyazi Yenilmez, 14 Eylül sabah saatlerinde yaşama veda etti.

Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez ve Bülent Kocakaya’nın kayınpederi Merhum Niyazi Yenilmez Zehra Yenilmez ile evli, Eda Kocakaya ve Seda Başeymez adlı iki kız evlat sahibiydi. Begüm, Bengü, İrem ve Didem adlarında dört torunu olan Niyazi Yenilmez THY’den emekli olduktan sonra ev pansiyonculuğu da yapmıştı.

Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez’in oldukça üzgün olduğu görülürken, cenaze törenine Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan, Bodrum Belediye Başkan Yardımcıları Emel Çakaloğlu ve Hüseyin Tutkun, Deniz Ticaret Odası Başkanı Orhan Dinç, BODER Başkanı Halil Özyurt, Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri, ailenin dostları ve akrabaları katıldı.

Tepecik Camiinde sosyal mesafe kurallarına uyularak kılınan cenaze namazından sonra, merhumun tabutu da elden ele değil, dört kişi tarafından cenaze aracına kondu. Niyazi Yenilmez Bitez aile mezarlığında toprağa verildi…

DEVRİ DAİM OLSUN…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.