Bodrum Gündem

Bodrum Devlet Hastanesi’nin Yarım Kalan İnşaatının İhalesi Yapıldı

Bodrum Devlet Hastanesi’nin Yarım Kalan İnşaatının İhalesi Yapıldı

150 yataklı Yeni Bodrum Devlet Hastanemizin geri kalan inşaatının tamamlanması için yeni yüklenici firmayla sözleşmen Sağlık Bakanlığı tarafından imzalandı.

Bodrum Gündem Haber

AK Parti Muğla milletvekilleri Yelda Gökcan ve Mehmet yavuz Demir yaptıkları açıklamada;  “önümüzdeki hafta gerçekleştirilecek yer tesliminin ardından hastane inşaatımız kısa süre içinde tamamlanarak, Bodrumlu hemşerilerimizin hizmetine sunulacaktır. Bodrumumuza ve bölgemize hayırlı olsun”  dediler.

İçinde banyo ve lavobası bulunan tekli ve iki kişilik odalar halinde inşa edilecek hastanenin, modern ameliyathanesi, yeni poliklinikleri, yoğun bakım üniteleri ile hizmet vereceğini ifade eden Gökcan ve Demir; “hastanenin  yaklaşık 6.200 m²’lik oturum alanına sahip olduğunu ve  kapalı alanının  da  27.025, 72 m² olduğunu”  açıkladı.

Başta Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’ya teşekkür ve şükranlarını sunan Gökcan ve Demir; “yaşanan pandemi sürecinde sağlık hizmetleri daha da önem kazandı. Özellikle sağlık çalışanlarımıza özverili çalışmaları nedeni ile minnettarız. Muğla’mızdaki sağlık yatırımlarına büyük önem veriyoruz. Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde de Seydikemer ve Marmaris Devlet Hastanelerimizin ihalesi yapıldı ve çalışmalara başlandı. Milas Devlet Hastanemiz de yeni hizmet binasına taşındı ” şeklinde konuştu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.