Bodrum Gündem

İGF’den internet medyalarına gelir desteği… İGF TV yakında başlıyor

İGF’den internet medyalarına gelir desteği… İGF TV yakında başlıyor

Türkiye İnternet Gazetecileri Federasyonu Ajans Komisyonu tarafından oluşturulan haber ve reklam havuzu, internet medyalarına gelir desteği sağlayacak. 81 ilin gündeminin Türkiye gündemine taşınmasını sağlayacak olan İGF TV, yakında yayın hayatına başlıyor.

Bodrum Gündem Haber

Türkiye İnternet Gazetecileri Federasyonu (İGF) bünyesinde oluşturulan Ajans Komisyonu, ilk toplantısını Bursa’da gerçekleştirdi. Toplantı sonrası açıklama yapan İGF Genel Başkanı Mesut Demir, pandemi süreciyle ekonomik anlamda zor durumda kalan internet medyalarına gelir sağlayacak projenin kısa sürede hayata geçirileceğini söyledi.

Reklam Havuzuyla İnternet Medyaları Nefes Alacak…

İGF bünyesinde Türkiye geneli 2 binin üzerinde kurumsal yapıda internet medyasının olduğunun altını çizen İGF Genel Başkanı Mesut Demir, “İGF üyesi derneklerimizin kurumsal internet medyalarına gelir sağlayayıcı reklam havuzu ve haber havuzu oluşturmak için kurulan Ajans Komisyonu olarak ilk toplantımızı gerçekleştirdik. İnternet medyalarımız, pandemi sürecinden dolayı ekonomik olarak zor günler geçiriyor. Bu süreçte internet medyalarımıza nefes aldıracak reklam havuzu, ciddi gelir imkanı getirecek. Bunun yanı sıra haber havuzumuz ile de 81 ilde ve Kıbrıs’ta yayın yapan internet medyalarımız arasında haber alışverişi sağlanacak…” dedi.

İGF TV Anadolu’nun Sesi Olacak…

İGF bünyesinde kurulan İGF TV ile ilgili de çalışmaların sona gelindiğini belirten Demir, “Youtube, sosyal medya ve İgfed.org internet sayfasından yayın yapacak olan İGF TV, 81 ilimizin sorunlarını, gündemini ülke gündemine taşıyarak 81 ilin ulusaldaki sesi olarak. Yakın bir zamanda yayın hayatına başlayacak olan İGF TV, ülke ve dünya gündeminin de nabzını tutacak. İGF TV’nin ülkemiz ve federasyonumuz adına hayırlı olmasını diliyorum…” diye konuştu.

Mesut Demir başkanlığında kurulan Ajans Komisyonu’nda İGF Başkanvekili ve Balıkesir İletişim Derneği Başkanı Ümit Babacan, İGF Genel Başkan Yardımcısı ve Muğla İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Seda Köktener, İGF Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Yeni Medya Yayıncıları Derneği Başkanı Serkan Urgancı, Hatice Türkan, Gülizar Gülebak, Nuh Kırca, Sinan Tunç, Ramazan Demir, Aydın Güneş, Sıdıka Kölemen, Özkan Tokmak ve Ersin Dal yer aldı.

Ajans Komisyonu üyeleri, toplantı öncesinde Uludağ ve Mustafakemalpaşa’da Suuçtu Şelalesi’ni gezdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.