Bodrum Gündem

Köylü Ailesinin Mutlu Günü, Tuğçe ve Hüseyin Cem evlendi

Bodrum’un köklü ailelerinden Köylü ailesinin oğulları Hüseyin Cem ile Tuğçe Çokhamur Pandemi gölgesinde gerçekleştirilen mütevazi bir nikah töreni ile dünya evine girdi…

Fatih Bozoğlu – Bodrum Gündem

Bodrum siyasetinin önde gelen isimlerinden birisi olan Yurdagül ve Zeki Köylü çiftinin biricik oğulları Hüseyin Cem Köylü, Tuğçe Çokhamur ile evlendi. Nikah törenleri de Pandemi gölgesinde Bitez’deki sahibi oldukları Toloman Otel bahçesi ve sahilinde gerçekleşti.

Aysel-Necati Çokhamur’un kızları, Bankacı/Finans Danışmanı, 28 yaşındaki Tuğçe Çokhamur ile dünya evine giren Gemi İnşaat Mühendisi ve Turizmci Hüseyin Cem Köylü’nün nikah öncesi ve nikah anındaki heyecanı görülmeye değerdi. Oğlunun mürüvvetini gören Zeki Köylü de en az oğlu Hüseyin Cem kadar heyecanlıydı. Zeki Köylü konukları tek tek karşılayarak, Pandemi şartlarındaki kısıtlamalı nikah töreni kusursuz bir şekilde tamamlanması için bir oraya bir buraya koşturmaktaydı.

Düğün olmadığı için iki keman ve bir Çello’dan oluşan grubun canlı performansı ile yaptıkları müzik davetlilerin muhteşem Bitez manzarası ile birlikte hoş anlar yaşattı. Her düğünde olduğu gibi en çok konuşulan gelinin giydiği gelinlik olurken, Tuğçe gelinin birbirinden güzel beş nedimesi de nikah törenine renk kattı. Diğer taraftan Yurdagül ve Zeki Köylü’nün biricik kızları Itır Köylü’nün, ona özel tasarlanmış kıyafeti ile dikkatlerden kaçmadı. Bodrum STK’larında ve siyasetinde yer bulan Itır Köylü de nikah töreninde gelinden sonra en çok konuşulan isimlerden birisiydi.

Tuğçe Çokhamur ile Hüseyin Cem Köylü’nün nikah törenine eski bakanlardan İmren Aykut, CHP Muğla Milletvekilleri Suat Özcan ve Burak Erbay, CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan, CHP’nin geçmiş dönem başkanları Kerim Cangır, İsmail Sever, Okan Özsu, Bodrum belediyesi Meclis Üyesi Emel Çakaloğlu, CHP’yi geçmişten bu güne taşıyan ağabeyler başta olmak üzere bir çok konuk katıldı.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras her zamanki gibi esprileri ve kahkahalarla kıydığı nikahın ardından Bitez’in muhteşem manzarasında düğün fotoğrafları çekildi.

Nikahın ardından Yurdagül ve Zeki Köylü Pandemi nedeni ile mütevazi bir nikah töreni ile evlatlarını evlendirdiklerini ifade ederek, nikah törenine gelenler ve bu süreçte gelemeyenlere de teşekkür ederek, daha sağlıklı günlerde bir arada olmayı dilediler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.