Bodrum Gündem

Karahan;” Haddini Aşan Bu Pankart Bir An Önce Kaldırılmalıdır”

Karahan;” Haddini Aşan Bu Pankart Bir An Önce Kaldırılmalıdır”

2019 Ocak ayında bitirilerek hizmete açılması öngörülen, ancak iki kez ihalesi yapılan ve bir türlü tamamlanamayan Bodrum Devlet hastanesi ham inşaatının üzerine 2. defa Bodrum Akp İlçe Başkanı tarafından Sayın Cumhurbaşkanı’na  Bodrum halkı adına teşekkür pankartı asılmıştır.

Bodrum Gündem Haber

Yarım kalan Yalıkavak yolu için teşekkür edip, pankart asmayı düşünüyor musunuz?

Yine tamamlanmak üzere olan hapishane inşaatı için sayın Cumhurbaşkanına teşekkür edip, pankart asacak mısınız? Hızlı AKP yönetimi hapishaneyi bitirmek üzere, hastahane en iyimser ihtimalle 2022’ye kaldı.

Bu durum maalesef Akp yönetimlerinin basiretsiz ve vizyonsuz olduklarının açık ikrarıdır. Öyle ki hiçbir parti Bodrum Halkı adına teşekkür etme hakkına ve haddine sahip değildir.

Hele ki henüz tamamlanmamış, yarım inşaat için niye teşekkür edildiği de anlaşılamamaktadır. Bodrum halkı bu durumun farkında olup, bir an önce bitirilmesini beklemektedir. Halkımız gerektiği zaman teşekkürlerini sunabilecek duyarlılığa ve nezakete sahiptir.

2 yıldır inşaatı durmuş, ihalesi ertelenmiş yarım bir inşaat için teşekkür etmek halkımızı küçük düşürmek, onu hiçe saymaktır.

Sayın Osman Gökmen göze girme uğruna hem  Sayın Cumhurbaşkanını zor duruma sokmuş hem de halkımızla alay eder gibi natamam bir projeye teşekkür ederek yine talihsiz bir olaya imza atmıştır.

Çoğulcu demokrasiye ve tüm dünya halklarının kardeşliğine inanan Bodrum halkı ne bir tek parti ile temsil edilebilir ne de bitirilmeyen projeye teşekkür eder.

Bodrum halkı yapılacak olan ilk seçimlerde bu dayatmacı teşekkürcülere sandıklarda gereken cevabı verecektir.

Haddini aşan bu pankart bir an önce kaldırılmalıdır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.