Bodrum Gündem

İYİ Parti’den İstifa Etti SON DAKİKA BODRUM

İYİ Parti’den İstifa Etti SON DAKİKA BODRUM

Bodrum’un tanınmış iş insanlarından Himmet Kahraman İYİ Parti’den istifa ettiğini açıkladı. 

Fatih Bozoğlu – Bodrum Gündem

30 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde İYİ Parti’den Bodrum Belediye Meclis Üyeliği için 10.sırada aday olan Himmet Kahraman, siyaset dışında bir yaşam sürdüreceğini ifade ederek e-devletten İYİ Parti’den istifa ettiğini açıkladı.

30 Mart Yerel Seçimlerinde özellikle Karaova bölgesinin temsilcisi olarak İYİ parti saflarında yer alan ve Bodrum belediye meclisi için 10. sırada aday gösterilen Himmet Kahraman iş dünyasında başarılı ve dürüst ticareti ile tanınan ve sevilen bir isim.

Siyaset İş Dünyasına uygun bir şey değil…

Himmet Kahraman istifası ile ilgili olarak şöyle konuştu; “Büyük umutlarla ve hizmet vermek hedefiyle siyaset yapmaya karar vermiştim. Fakat siyasetin, özellikle benim gibi iş dünyasındaki insanlar için uygun bir şey olmadığını gördüm. O nedenle siyasetin dışında bir yaşamın benim gibi ticaret ile ilgilenenler için daha doğru olduğunu düşünerek, İYİ Parti’den istifa ediyorum. Kimse bu istifanın altında başka bir şey aramasın. Kimseye bir husumetim ve kırgınlığım da yoktur. Bu yolda çaba harcayan arkadaşlarıma da başarılar diliyorum…”

Kararını saygıyla karşılıyoruz…

Bodrum Belediye Meclisinde de birinci sıradaki yedek üye olan Himmet Kahraman’ın istifası ile ilgili olarak görüşünü aldığımız İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanı Nevzat Kanber de; “Himmet Kahraman kardeşimiz bizim için çok değerli bir isimdir. İstifasına üzüldüm ama sonuçta bu onun kendi kararıdır ve saygıyla karşılıyoruz. Himmet Kahraman kardeşimizin ne İYİ parti ile ne de bizlerle bir husumeti ve kırgınlığı olmamıştır. Siyaset uzun soluklu ve zaman isteyen bir iş. İş dünyasının yoğunluğu içinde siyasete zaman ayırmak gerçekten çok zor. O nedenle istifa gerekçesini ve istifasını anlayışla karşılıyor, yaşamında başarılar diliyoruz…” dedi.

30 Mart 2019 Yerel Seçimlerinin hemen ardından İYİ Parti saflarından Belediye Meclis Üyesi seçilen Mustafa Paşalı hem İYİ Parti’den, hem de Bodrum Belediyesi Meclis üyeliğinden istifa etmişti. Yine 30 Mart 2019 Yerel seçimlerinde İYİ Parti’den Bodrum Belediye Meclis Üyesi seçilen Numan Cömert’de geçtiğimiz aylarda İYİ Parti’den istifa etmiş ve Bağımsız Belediye Meclis Üyesi olarak devam etmekte.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.