Bodrum Gündem

 Bodrum’da İçme Suyu Bedelinin Yaklaşık 30 Katı Fatura Geldi 

 Bodrum’da İçme Suyu Bedelinin Yaklaşık 30 Katı Fatura Geldi 

Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre; ilçe belediyesinin katı atık toplama ve taşıma bedeli eklenerek abonelere gönderilen su faturalarında sehven yapılan yanlışlığın farkında oldukları ve gerekli düzeltmelerin yapılacağı ifade edildi.

Bodrum Gündem Haber

Konu ile ilgili alınan bilgiye göre yüksek bedellerin sayaç okuma esnasında katsayının yanlış girilmesinden kaynaklandığı öğrenildi. MUSKİ çalışanlarının su sayaçlarını okuduğu esnada aylık olarak girilmesi gereken katsayı değerini yıllık olarak girdikleri ve faturanın “ilçe belediyesinin katı atık toplama ve taşıma bedeli”nin bu yüzden yüksek çıktığı açıklandı. Yapılan yanlışlığın MUSKİ tarafından sistemde düzeltildiği ve faturaların olması gereken değerlere çekildiği ifade edildi.

Ayrıca Bodrum Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde katı atık toplama ve taşıma bedeli ile ilgili bir birimin olduğu ve bu gibi konularda vatandaşların bu birime müracaat edebilecekleri de dile getirildi.

su tüketim bedelinin neredeyse 30 katı “ilçe belediyesinin katı atık toplama ve taşıma bedeli” eklenerek abonelere gönderilen su faturalarıyla sehven yapılan bir yanlışlığın farkında olduklarını ve gerekli düzeltmelerin yapılacağını açıklayarak konunun detaylarıyla ilgili bilgiler verdi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.