Bodrum Gündem

Ortak Noktamız Kadınlarımız

Ortak Noktamız Kadınlarımız

Bodrum AK Parti Kadın Kolları Başkanı, Aydan Korkmaz yönetiminde Eşitlik İçin Bodrum Kadın Platformu üyeleri ile birlikte ortak toplantı gerçekleştirildi.

Bodrum Gündem Haber

Bodrumlu Kadınlar için, Bodrum AK Parti Kadın Kolları ve Eşitlik İçin Bodrum Kadın Platformu ile birlikte projeler üretilerek, ilçede yaşayan kadınlar için daha iyi bir gelecek oluşturmak için söz birliğine varıldı. Bodrum Ak Parti İlçe binası toplantı salonunda yapılan toplantıda kadınların sorunları ve çözüm önerileri konuşuldu, ortak çalışma grupları oluşturuldu. AK Parti Bodrum Kadın Kolları Başkanı Aydan Korkmaz  ‘’Ortak noktamız kadınlarımız olduğu için, yapılacak tüm projelerde yer alıp destek olmak için yönetimimiz ile beraber katkıda bulunacağız’’. Dedi.

Eşitlik için Bodrum Kadın Platformu Temsilcisi Nurgül Tarım  ‘’Eşitlik İçin Bodrum Kadın Platformu olarak, Kadınlarımız üzerine konuşmak ve platformda birlikte mücadele etmeye davet etmek için Bodrum Adalet ve Kalkınma Partisi Kadın Kollarına ziyarette bulunduk. Farklı kadın gruplarında aynı mücadeleyi verdiğimizi görmek, sorunların kaynağındaki sebeplerde buluşmak, mücadele yöntemleri ve çözüm önerilerinde mutabık kalmak, haklılığımızın gerçekliğinin yanı sıra,  mücadelemize güç katacak bir sonuç olarak da  kayıtlarımıza geçti. Amasız, fakatsız, koşulsuz yan yana duracak ve kazanılmış haklarımızdan vazgeçmeyeceğiz.’’ Dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.