Bodrum Gündem

Çamlık Mahallesi Elbirliğiyle Temizlendi

Çamlık Mahallesi Elbirliğiyle Temizlendi

Çamlık Mahallesinde hafta sonu yapılan temizlikte mahalle sakinleri ve belediye ekipleri el ele vererek torbalar dolusu çöp topladı.

Bodrum Gündem Haber

Özellikle hafta sonları tatilcilerin uğrak yeri olan bölgede her sene Çamlık Mahalle Muhtarı Mehmet Kahraman öncülüğünde yapılan çevre temizliğine bu yıl Belediye Başkan yardımcısı Tayfun Yılmaz ve Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri de katıldı.

Etkinliğe mahalle sakinleri, doğaseverler ve belediye temizlik işlerinden oluşan yaklaşık 40 kişi katıldı. Mahalle ve çevresinden toplanan torbalar dolusu çöp, Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri ekiplerince bölgeden alındı.

Pandemi dolayısıyla bu yıl çocukların katılmadığı etkinlikle ilgili konuşan mahalle muhtarı Mehmet Kahraman “ Topladığımız çöpleri Bodrum Belediyesi aldı.  Daha temiz bir çevre istiyoruz. Belediyemiz bütün çöp konteynırların bakımını yaptı, bütün sokaklarımız süpürüldü, meydanlarımız yıkandı. Hedefimiz Çamlık’ı Bodrum’un en temiz köyü yapmak” dedi.

Bodrum’da Temizlik Çalışmaları Devam Edecek

Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Turgutreis, Yalıkavak, Yahşi, Müsgebi, Gündoğan Mahallelerinin ardından Gölköy ve Çamlık Mahallelerinde geniş kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı 28 personel, 5 süpürge aracı, 3 arazöz, Konteynır Tamir Bakım Onarım Şefliği ekibi ve teknik ekipmanlarla sabah saatlerinde Gölköy Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde ve bir gün sonrada Çamlık Mahalle Meydanındaki etkinliğe de destek verdi.

Çalışmalar kapsamında; meydanlar, kaldırımlar ve yollar yıkanarak yol kenarlarına atılan çöpler temizlendi. Yıkama ve süpürme işlemlerinin ardından caddeler dezenfektanlı su ile tekrar yıkandı. Bir taraftan temizlik yapılırken diğer taraftan da Konteynır Tamir Bakım Onarım Şefliği ekibi yol güzergahındaki çöp konteynırlarının gerekli tamir ve bakımını yerinde tamamladı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.