Bodrum Gündem

Gökmen, Belediye Başkan Yardımcısı Önder Batmaz’’ı Hedef Alan İddialarda Bulundu

Gökmen, Belediye Başkan Yardımcısı Önder Batmaz’’ı Hedef Alan İddialarda Bulundu

Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Önder Batmaz’ın  İslamhaneleri mevkiindeki babasına ait marjinal tarım arazisinin yolunu, Belediye imkanlarını ve yetkilerini kullanarak beton asfalt yaptırdığını iddia etti.

Bodrum Gündem Haber

Ak Parti Bodrum ilçe Başkanı Osman Gökmen, Bodrum belediye Başkan yardımcılarından Önder Batma’ı hedef alan açıklamalarda bulundu. Gökmen  “Önder  Batmaz’ın Turgutreis’te babasına ait bir araziye yetkilerini kullanarak asfalt yol yaptırdığını ve arazide “Yapı Ruhsatına Aykırı” olarak inşaat yaptırdığını” iddia etti.

Ak Parti Bodrum İlçe Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada “Sayın Başkan, Bodrum Belediye Başkanlığına seçildiğiniz günden beri “Hiç Kimseye Ayrıcalık Yapmayacağınızı” ve “Kaçak Yapılaşmayla Mücadele Edeceğinizi” her vesile ile kamuoyuna beyan ettiniz ve ediyorsunuz.

Bu sözleriniz özde mi yoksa sözde mi kalıyor, eşitlik ilkesi ihlal ediliyor mu bizde takip ediyor ve Bodrumlu Hemşerilerimiz adına aşağıdaki soruların cevabını sizden beliyoruz.

SORU 1.

Sosyal medyaya yansıyan görüntülere göre 18.08.2020 tarihinde yanınızda İlçe Başkanınız, Belediye Başkan Yardımcılarınız ve parti yöneticileri olduğu bir mekan da içki içip eğlendiniz.  Yediğiniz içtiğinize bir şey  demiyoruz afiyet  bal şeker olsun. Eğlendiğiniz mekanın “İçkili yer açma ruhsatı var mı?” Ruhsatı olmayan bu mekana kimin davetlisi olarak gittiniz?

SORU 2.

Kısa bir süre önce Turgutreis mahallemiz toz- toprak içinde iken evinin ve eşinin işyerlerinin önünü “kaymak asfalt” yapmakla gündeme gelen Belediye Başkan Yardımcınız Önder BATMAZ  yeni icraatı, İslamhaneleri mevkiinde ki babasına ait marjinal tarım arazisinin yolunu Belediye imkanlarını ve yetkilerini kullanarak  beton asfalt yaptırmak oldu. Bu icraatın fotoğraflarını kamuoyunun takdirlerine sunuyoruz. Yarımadamızın hemen her yeri toz toprak içinde iken Turgutreisli Başkan Yardımcınızın mülkleri önüne uyguladığı özel muamele ayrıcalık değil mi?

SORU 3.

Ayrıca bu araziye bağ, bahçe evi olarak yapı ruhsatı alan Turgutreisli Başkan Yardımcınız Önder BATMAZ  buraya “Yapı Ruhsatına Aykırı” olarak küçük bir saray yaptığını biliyor musunuz? Bilmiyorsanız “Yasal İşlem” Yapacak mısınız? Bu Saraya ait fotoğrafları da Bodrumluların takdirlerine sunuyoruz.

Ayrıca “Yapı Ruhsatına Aykırı” olarak inşa edilen bu yapının müteahhiti de Bodrum Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi İbrahim AKBAŞ’dır.

“Yapı Ruhsatına Aykırı” olarak yapılan bu inşaatın sahibi Turgutreisli Başkan Yardımcısı ile inşaatın taşeronu CHP’li meclis üyesi olan yol arkadaşlarınız, kamu görevlerini kötüye kullanmıyor mu?

Her vesile ile belirttiğimiz gibi kanunların tüm hemşerilerimize eşit uygulanmasını istemek bizim asli görevlerimiz arasındadır. Bu vesile ile her zaman haksızlığa ve eşitsizliğe uğrayan hemşerilerimizin yanında olacağımızı bilmenizi isteriz.

Elbette her zaman olduğu gibi sizi yargılamıyor ancak, Bodrumlu hemşerilerimiz adına açıklama yapmanızı bekliyor ve takdiri Bodrumlu hemşerilerimize bırakıyoruz.

Bodrum Belediye Başkan yardımcısı Önder Batmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Osman Gökmen’in iddialarının asılsız olduğunu, söz konusu yolda bir çok vatandaşa ait çiftliğin yer aldığını ve oradaki vatandaşların yolla ilgili dilekçeyle talepleri olduğunu belirtirken detaylı açıklamayı Bodrum belediye Başkanı Ahmet Aras’ın yapacağını ifade etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.