Bodrum Gündem

Led Ekran Sistemleri ve Fiyatları

Led Ekran Sistemleri ve Fiyatları

Led ekran sistemleri, led modüllerin yan yana eklenerek farklı boyutlarda ekranların oluşturulduğu sistemlerdir.

Bodrum Gündem Haber

Marka ve firmaların daha geniş kitlelerin ilgisini çekebilmek için tercih ettikleri en popüler teknolojilerden biridir. Günümüzde birçok sektörün tanınmasına öncülük eden led ekranlar; marketler, mağazalar, AVM’ler, stadlar, konser ve sinema salonları ve miting alanları gibi pek çok yerde kullanılmaktadır. Led modüllerin bir araya getirilmesiyle oluşturulan led ekranlar, farklı boyutlarda üretim avantajına sahiptir. Hedef kitlenin ilgisini görsel olarak çekmeyi başaran led ekranlar, en popüler pazarlama araçlarından biri olmayı da başarmıştır.

Led Ekran Çeşitleri ve Fiyatları

Farklı kullanım alanları göz önünde bulundurularak üretilen led ekranlar; iç mekan led ekran, dış mekan led ekran, avm led ekran, konser led ekran, mobil led ekran, mağaza led ekran ve dev led ekran olmak üzere farklı çeşitlerde üretilmektedir. Led ekran seçimi yaparken, hedef kitle ve kullanım amacı muhakkak göz önünde bulundurulmalıdır. İç mekan led ekranlar, iç mekan kullanımına uygun olarak üretilmiş led ekranlardır. Yüksek çözünürlüğe sahip olan bu led teknolojileri, göz yormayan bir parlaklığa sahip olması yönüyle oldukça kullanışlıdır. Dış mekan led ekranlar ise açık hava koşullarına uygun olarak tasarlanmış ürünlerdir. Yağmur, kar, sis ve rüzgar gibi olumsuz hava koşullarından etkilenmeyen bu led ekranlar, dayanıklı malzemeden üretilir. Gün ışığında da görüntü kalitesinden ödün vermeyen dış mekan led ekranlar, istenilen boyutta üretilebilmektedir. Kaliteli bir görüntü sunan dış mekan led ekranlar, güneş ışığının görüntüyü etkilemesine izin vermez.
AVM led ekranlar, merkezi konumda yer alan alışveriş merkezlerinin girişlerinde tercih edilir. Mağaza led ekranlar ise mağaza girişlerinde ya da mağaza içlerinde tercih edilen led teknolojileridir. Mobil led ekranlar ise mobil araçlarda kullanılan ve araçların üzerinde iki metreye kadar yükselebilen led ekran ürünleridir. Konser led ekran, açık hava için tasarlanmış led ekranlardır. Konser alanları, miting organizasyonları gibi geniş kitleli ortamlar için oldukça kullanışlıdır. Led ekran fiyatları; tercih edilen ekran boyutlarına, malzeme kalitesine ve led ekran çeşidine göre değişiklik göstermektedir.

Led Ekran Satın Alma Rehberi

Led ekran satın alırken, ürünün tüm özelliklerinin yazılı olduğu dokümanı led ekranı tedarik edeceğiniz yerden muhakkak istemelisiniz. Ürünlere dair detaylı bilgilerin yazılı olduğu bu dokümanla, farklı led ürünlerini kolayca kıyaslamak mümkündür. Led ekran satın alırken, ürünün garanti belgesini almayı unutmayın. Led ekranı meydana getiren ledlerin markası da büyük önem taşır. Led ekran satın alırken, ledlerin hangi markaya ait olduğunu bilmek de önemlidir. Uzun ömürlü bir performans için led kalitesinin önemi büyüktür. Led ekran satın alırken dikkat edilmesi gereken bir diğer önemli detay enerji tüketimidir. Satın alınacak led ekranın düşük enerji tüketimine sahip olmasına özen gösterilmelidir. Led ekran satın alırken  doğru bir yatırım yaptığınızdan emin olmak istiyorsanız, sektörünüze uygun ideal boyutlara sahip ve kaliteli çözünürlükte led ekranları tercih etmelisiniz. Led ekranlar kullanım amaçlarına göre farklı boyutlarda üretilir. Dış mekan led ekranlar, iç mekan led ekranlara kıyasla daha büyük boyutlarda üretilmektedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.