Bodrum Gündem

Bodrum Belediyesi Satın Alma Biriminde 2 Personelin Koronavrüs Testi Pozitif

Bodrum Belediyesi Satın Alma Biriminde 2 Personelin Koronavrüs Testi Pozitif

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, 2 belediye personeli Oğuz Akgül ve Metin Kocaköse’nin koronavirüse yakalandığını duyurdu.

Bodrum Gündem Haber

Dün yapılan meclis toplantısında Bodrum belediye Başkanı Ahmet Aras, belediyenin satın alma biriminde görev yapan iki 2 personelin Oğuz Akgül ve Metin Kocaköse’nin koronavirüs testinin pozitif çıktığını söyledi.

Aras duyurarak şunları söyledi;  “Belediye çalışanlarımız da tabi ki yoğun bir şekilde çalışıyorlar. Hizmet vermeye devam ediyor. Biz uzaktan çalışma ya da yarı yarıya çalışma sistemine geçmedik. Sonuna kadar hizmetimizi sürdürmek istiyoruz. Bu arada 2 personelimizi hastaneye gönderdik. Satın alma birimimizde çalışan Oğuz Akgül ve Metin Kocaköse arkadaşlarımız covid pozitif çıktı. Şu anda Oğuz arkadaşımız hastanede yatıyor, tedavi altında. Ona acil şifalar diliyoruz. Kendisi ile konuştum. Moralini yüksek tutması gerektiğini söyledik ama inşallah kısa sürede aramıza döner. Hepimizin çok dikkatli olması gerekiyor. Bu işin şakası yok. Tablo her geçen gün daha da kötüleşiyor. Biz de bununla ilgili önlemlerimizi belediye olarak almaya devam edeceğiz” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.