Bodrum Gündem

Bodrumlu Taraftarların Topladıkları Yardımlar İzmir’e Yola Çıktı

Bodrumlu Taraftarların Topladıkları Yardımlar İzmir’e Yola Çıktı

 

Bodrum’dan Türkiye’ye örmek olacak bir birliktelik sağlayan BJK,GS, FB, Göztepe ve Bodrumsporlu taraftar derneklerinin bir araya gelerek, İzmir’deki depremzedeler için toplanan yardımlar, 3 araçla İzmir’e doğru yola çıktı…

Bodrum Gündem Haber

30 Ekim günü İzmir’de meydana gelen 6.9 büyüklüğündeki deprem Türkiye’yi tek yürek haline getirdi.   Arama kurtarma çalışmalarından az da olsa güzel haberler geliyor. Ancak 109 kişinin yaşamını kaybetmesi de yürekleri dağlıyor. Tüm yurt tek yürek olmuş İzmir depremzedelerinin ihtiyaçlarının karşılayabilmek için yardım toplamaya devam ediyor.

Bodrum’da da Türkiye’ye örnek olacak bir yardım kampanyası başlatıldı. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Göztepe taraftar dernekleri ile Bodrumspor’un 1931 Taraftarlar Derneği ile Asi Tayfa Grubu, İzmir’deki depremzedeler için başlattığı yardım kampanyasında 3 kamyon ihtiyaç malzemesi toplandı.  Toplanan yardımlar, Bodrum Belediye Meydanı’na getirildi. Özellikle ısıtıcı ve battaniyelerin çoğunlukta olduğu malzemeler arasında hijyen ve gıda malzemeleri, battaniye ve yorgan da vardı.

Bodrum Belediyesi’ne ait 2 kamyonet ve Asi Tayfa’nın minibüsüne yüklenen yardımlar, İzmir’e doğru yola çıktı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.