Bodrum Gündem

Nevmi Cavlı Türbe Mezarlığında toprağa verildi

Çevresi ve hastaları tarafından çok sevilen, esprili kişiliği ile tanınan ve yıllarca Fırt Dergisinde karikatürler de çizen Dr.Necmi Cavlı toprağa verildi…

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

60 yaşında kalp rahatsızlığı nedeniyle yaşamını kaybeden Bodrum Devlet Hastanesi doktorlarından Dr. Necmi Cavlı için önce hastane bahçesinde bir tören düzenlendi. Necmi Cavlı’nın cenazesi daha sonra Bodrum Türbe Camiine getirildi. Öğle namazının ardından cenaze namazı kılındı. Necmi Cavlı’nın cenazesi omuzlara alınarak Türbe mezarlığında toprağa verildi.

Son Yolculuğuna yıllarca görev yaptığı hastaneden uğurlandı…

1989 yılından bu yana Bodrum Devlet Hastanesi’nde görev yapan, bir çocuk babası Dr. Necmi Cavlı (60), için Bodrum devlet Hastanesi bahçesinde bir tören düzenlendi. Törene mesai arkadaşları başta olmak üzere, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.Oğuz Şahin, Bodrum siyasetinin önde gelen isimlerinden Dr. Kerim Cangır, Cavlı’nın yakın dostları ve ailesi katıldı.

Çevresi ve hastaları tarafından çok sevilen, esprili kişiliği ile tanınan Doktor Necmi Cavlı aynı zamanda yıllarca Fırt Mizah Dergisinde karikatürler de çizmişti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.