Bodrum Gündem

AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü mesajı

AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü mesajı

AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 82’inci yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

Adalet ve Kalkınma Partisi Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir, Atatürk’ün büyük bir devlet adamı, asker ve tarihin akışını değiştiren kişiliğiyle aziz milletimizin refah seviyesini daha da yükseltmeyi amaçladığını kaydetti.

Demir mesajında; “Büyük Önder, Samsun’a çıkarak başlattığı İstiklal Savaşımızı, 1920’de TBMM’yi, 1923’te de cumhuriyeti kurarak zafere ulaştırmış, milletimize çizdiği çağdaş uygarlık yolu ile adını tarihe yazdırmış kahraman bir asker ve de büyük bir devlet adamıdır.” dedi.

Atatürk’ün milletinin her alanda yücelmesi için yılmadan çaba gösteren bir lider olduğuna vurgu yapan Demir, “Savaş sanatındaki askeri dehaları, siyasi başarıları, öngörüleri, eserleri ve inkılâplarıyla tarihin akışını değiştiren Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yegane emeli aziz milletimizin medeni ve refah seviyesi yüksek bir millet olarak varlığını sürdürmesi idi.

Bizler de bugün Aziz Atatürk’ün gösterdiği istikâmet doğrultusunda cumhuriyetimizin kuruluş temellerini, fikir ve ideallerini yaşatarak, kazanımlarımızı artırıp, ülkemizi hak ettiği çağdaş seviyelere çıkarma gayreti içerisinde yolumuza kararlılıkla devam ediyoruz.

Büyük önderin bizlere emanet ettiği cumhuriyetimizi bütün değerleriyle yaşatıp, geliştirip gelecek nesillere devredeceğiz.

İnanıyoruz ki, gelecek nesillerimiz de büyük önderin ‘En büyük eserim’ dediği cumhuriyetimizi yaşatmak için aynı azim ve kararlılıkla mücadele vereceklerdir.” ifadelerini kullandı.

Demir mesajını; “Bu inanç ve düşüncelerle, vefatının sene-i devriyesinde Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve milli mücadelemizin tüm kahramanlarını, aziz şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum…” ifadeleriyle tamamladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.