Bodrum Gündem

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı MUSKİ’den girdi, Bodrum Limanından Çıktı…

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen’den, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’e yönelik sert ifadelerin de yer aldığı yazılı basın açıklamasında “Sayın Gürün bizde SMS ile yaptığınız yalan provokatif ilanlarınıza cevabı, bir ilanla veriyoruz…” ifadeleri yer aldı…

Fatih Bozoğlu – Bodrum Gündem

Bodrum AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’e yönelik sert ifadelerin de yer aldığı yazılı basın açıklamasında çok dikkat çeken ifadeler yer aldı.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’ü DSİ’ye iftira atmakla suçlayan Gökmen “Bodrum Yarımadasının susuzluk sorununu çözmek için devletimizce yapılan bir hizmeti Bodrumluya kötülemek nafile bir çalışmadır. Sanki Bodrum Yarımadasına hizmet ediyormuş gibi yaparak Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Gürün, hükümetimizce yapılan hizmetleri kötülemek için attığı SMS’lerle iftira ve yalanlarını ilan ediyor…”  dedi.

Onarımlar maksimum 12 saat sürerken, siz neden 72 saatte kadar uzatıyorsunuz?

2011 Yılı itibarıyla tüm Bodrum’u susuzluktan kurtarmak için Devlet Su İşleri (DSİ) yaptığı bir anlaşmayla, Geyik Barajı’ndan getirdiği suyu Yarımada Belediyeler Birliğine teslim ettiğini iddia eden AK Parti Bodrum ilçe Başkanı Osman Gökmen “2014 yılında Büyükşehir Yasası ile Muğla Büyükşehir Belediyesinin yasal sorumluğuna giren Bodrum halkına su sağlamayı bile doğru dürüst beceremeyen CHP’li Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün suçu iftiralarla DSİ’ye atarak, komik bir strateji ve çözümsüzlük örneği sergiliyor. Bodrum Yarımadasının susuzluk sorununu çözmek için devletimizce yapılan bir hizmeti Bodrumluya kötülemek nafile bir çalışmadır. Sizin her ay kestiğiniz fahiş su faturasını Bodrumlu vatandaş DSİ’ye değil MUSKİ’ye ödüyor. DSİ tarafından defalarca çözüm amaçlı görüşmeye gitmediğinizi neden söylemiyorsunuz? Aynı boru ve aynı malzeme kullanılmasına rağmen diğer şehirlerdeki hatlar neden bu kadar patlamıyor. Bu tip arızaların onarımı maksimum 12 saat sürerken, siz neden 72 saatte kadar uzatıyorsunuz?…” dedi.

Asfalt yapmayı bile beceremiyorsunuz…

Sanki Bodrum Yarımadasına hizmet ediyormuş gibi yaparak, AK Parti Hükümetince yapılan hizmetleri kötülemek için attığı SMS’lerle iftira ve yalanlarını ilan ettiğini kaydeden Osman Gökmen’in yazılı açıklamasında “Sayın başkan unuttunuz galiba yasa su ve altyapı görevini size veriyor. Kullanım hatası ile patlayan ya da DSİ hattı olmadığı halde her su hattı patlamasını DSİ hattı gibi ilan etmeniz size ne kazandırıyor. 2011 yılında Bodrum Yarımada Belediyeler Birliğine teslim edilen su isale hattı size geçince neden bu kadar sorunlu hale geliyor. Bodrumlulara su sağlamak sizin görevinizken, bırakın bunu becermeyi tamir etmeyi hatta üstünün asfaltını bile beceremiyorsunuz. Sayın Başkan siz bu gidişle Dünya bankasının yaptığı Akyarlar, Turgutreis, Kadıkalesi, Gümüşlük kanalizasyon hattını ve Turizm Bakanlığımızın yapacağı Torba, Kızılağaç, İçmeler kanalizasyon ve arıtma tesislerini de kötülersiniz…” ifadeleri yer aldı.

Limanla ilgili sert sözler…

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Gökmen yazılı açıklamasının sonunda ise şu ifadelere yer verdi; “Bu arada bedavaya getirdiğiniz ve Bodrumlunun elinden aldığınız limanın bu Temmuz’da döşediğiniz taşları kırılmış, paslanmaz diye taktığın lambaları paslanmış haberiniz olsun. Sayın Gürün bizde SMS ile yaptığınız yalan provokatif ilanlarınıza cevabı bir ilanla veriyoruz…”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.