Bodrum Gündem

Mafya bozuntuları bu ülkenin geleceğinde söz sahibi olamayacak, izin vermeyeceğiz!

Mafya bozuntuları bu ülkenin geleceğinde söz sahibi olamayacak, izin vermeyeceğiz!

 

CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan, organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı tarafından CHP Genel Başkanı’na yönelik hakaret ve tehdit etmesi ile ilgili olarak yazılı bir basın açıklaması yaptı.

Fatih Bozoğlu – Bodrum Gündem

Organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı, grup toplantısında AKP ve MHP’ye yönelik eleştirilerde bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu tehdit eden bir mesaj paylaşmıştı. Çakıcı, Twitter hesabı üzerinden paylaştığı 4 sayfalık mektupta, CHP liderine “Akıllı ol”, “Vatan hainleri ile Bahçeli’yi bir kefeye koyarsan hayatının hatasını yaparsın” gibi tehdit ve hakaret içerikli ifadeler kullanmıştı.

Organize suç örgütü lideri Çakıcı’nın, Kılıçdaroğlu’na yönelik tehditlerine CHP’li bir çok isim sosyal medya üzerinden tepki gösterirken CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan’da yazılı bir basın açıklaması yaparak “Mafya bozuntuları bu ülkenin geleceğinde söz sahibi olamayacak, izin vermeyeceğiz!” dedi.

Karahan’ın yazılı basın açıklaması şu şekilde;

“Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye Cumhuriyeti’nin bütün yurttaşlarının huzur ve barış içinde yaşamasının sigortasıdır.

Tek Adam Rejimi, Susurluk’ta deşifre olan mafya-siyaset ilişkisine yeniden ihtiyaç duyuyor. Bu bir acziyettir.

İktidarını gerginlik, hakaret, tehdit ile sürdürmeye çalışanlar; şimdi de dün “Yezit” dediğine, bugün “Efendim” diyen mafya bozuntularının, ağzıyla partimizin Genel Başkanı, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu tehdit etme cüreti gösteriyorlar.

Emperyalizme karşı yedi düvele karşı savaş vermiş bir partinin, bir mafya bozuntusunun saçtığı salyalardan korkacağını düşünenler, ne tarih bilincine, ne siyasal zekaya ne de yurt sevgisine sahiptir.

Cumhuriyet Halk Partisi, mevcut mafya düzenine son verecek kararlılığa, iradeye ve cesarete sahiptir. 2. Yüzyıla Çağrı Beyannamemizde belirttiğimiz gibi toplumsal barışın kalıcı hale getirilmesi için tüm terör örgütleri ve yeraltı suç örgütleriyle mücadele ödün vermeksizin sürdürülecektir.

Hukuk devleti anlayışını dinamitleyen, bu acziyet gösterilerine karşı Cumhuriyet Savcıları’nı göreve çağırıyoruz.

Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu onurumuzdur.

Dahili veya harici bedbahtlarımız olursa gözümüzü budaktan sakınmayacağımızı herkes bilmelidir…”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.