Bodrum Gündem

The Bodrum Cup’ta beş yıldan bu yana yelkenleri onlar boyuyor

 

Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı öğrencileri, beş yıldan bu yana The Bodrum Cup yarışlarında yelken boyama etkinliği yapıyorlardı.  Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı da, The Bodrum Cup Organizasyon Komitesine engelli çocukların ürettiği plaket ile teşekkürlerini dile getirdiler…

Fatih Bozoğlu – Bodrum Gündem

Beş seneden bu yana The Bodrum Cup’ta yarışan yatlarda dalgalanan yarış bayraklarını kendi elleriyle boyayan Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı’nın özel öğrencileri, bu yıl anma seyri için geçtiğimiz 31 yılın şampiyonlarının bayraklarını yine rengarenk boyamışlar ve seyre katılan özel gençler, dalgalanan bayraklarını bir kez de denizden izlemişlerdi.

Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu, The Bodrum Cup Organizasyon Komitesinin beş yıldan bu yana öğrencileri ile birlikte yaptıkları bu özel organizasyonda yer verdikleri için bir plaket ile teşekkür etti.  Bodrum Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Akkaya, Duayen Gazeteci Can Pulak, İş insanları Vehbi Yazıcıoğlu, Birol İnan, Ülker İnan, Mazhar Vardar, Yılmaz Algül, Numan Balaban, BESV Genel Sekreteri İlknur Şengül ve The Bodrum Cup Organisazyon Komite Başkanı Süleyman Uysal katıldı.

Plaket töreninde konuşan Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Akkaya The Bodrum Cup ekibinin Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı’nın birlikte düzenlediği boyama etkinliğinde emeği geçenler için bir plaket töreni düzenlediklerini anımsatarak; “Bizleri hatıralarında tutsunlar diye birer hediye vermek üzere burada toplandık. Uzun uzadıya da konuştuk. İkimizin de birbiriyle vatandaşlık bağı ile birbirine akraba olan insanlar olarak, engellilerimiz, engelsizlerimiz, şanslı olanlar, olmayanlarımızla birlikte kocaman bir aile olduğumuzu ve hayatımızı birlikte örgütleyerek güzelleştireceğimiz konusunda ittifak ettiğimizi birbirimizin kulağına okuduk. Bu güzel ekibe çocuklarımızı heyecanlandıran bu organizasyonu, heyecanla ve kesintisiz yaptıkları için çok teşekkür ediyoruz. Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri aileleri ve çocuklarımız adına bu teşekkürü arkadaşlarımızın yüzlerine okuduk. İyi ki varlar…” dedi.

The Bodrum Cup Organizasyon Komite Başkanı Süleyman Uysal’da son beş yıldan bu yana Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı ile çeşitli projeler üretmeye devam ettiklerini kaydederek şunları söyledi; “Umuyorum bundan sonra da kesintisiz olarak devam eder. Bizler de sizlere gösterdiğiniz ilgi için çok teşekkür ediyoruz. Seneye görüşmek üzere…”

Plaket törenin ardından günün anısına fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.