Bodrum Gündem

İngiltere tur operatörü SUNNY HEART TRAVEL, KARTACA TURIZM ile anlaştı

İngiltere tur operatörü SUNNY HEART TRAVEL, KARTACA TURIZM ile anlaştı

 Yaklaşık 20 yıldır Ege Bölgesinde yaptığı güzel işler ile bilinen Kartaca Turizm, 2019 yılından itibaren Antalya Bölgesinde ofis açarak yeni operatörler ile anlaşma yapmaya devam ediyor.

Fatih Bozoğlu – Bodrum Gündem

Bu yıl online olarak düzenlenen İngiltere Fuarı sonrası resmi açıklama yapan Sunny Heart Travel, tüm Türkiye operasyonları için Kartaca Turizm ile anlaşmaya vardıklarını İngiliz basınına duyurdu. Şirket yetkilisi Steve Bentzen CEO, tarafından yapılan açıklamada; “Müşterilerimize en iyi hizmeti, Otelleri, gezileri ve transferleri sunan tek Türk ortağımız Kartaca Tour’un Türkiye’deki Sunny Heart Travel’ın yüzü olacağına güveniyoruz. DMC’lerimizi müşterilerimize tatil yerlerinde ve çıkış öncesinde yardımcı olmak için her zaman nöbetçi yerel uzmanlar olarak düşünmeyi seviyoruz. İtibarımız müşteri deneyimi üzerine inşa edilecek ve bu sosyal medya ve çevrimiçi incelemeler çağında, tekrar rezervasyonlara ve marka sadakatine yol açan mükemmel müşteri geri bildirimi istiyoruz. İngiltere’nin en önemli tatil pazarlarından birinde bunu başarmak için doğru Türk ortağa sahip olduğumuza inanıyorum…” dedi. Steve Bentzen, “Great Holidays start with a Sunny Heart” (Harika tatiller Sunny Heart ile başlar) sloganı ile yola koyulduklarını da dile getirdi.

Yeni bir operatör ile karşılıklı anlaşmaya varan Kartaca Turizm yöneticisi Fatih Günay ise; İngiltere pazarında Sunny Heart Travel ile çalışmanın şirketlerine katacağı değerden son derece memnun olduklarını söyledi. Tüm pazarlarda olduğu gibi bu pazarda da Ege ve Akdeniz başta olmak üzere tüm Türkiye de profesyonel ekibi ile en iyi hizmeti vereceklerini dile getirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.