Bodrum Gündem

Bahçeşehir ve Uğur Okulları 20.Öğretmenler Gününü İnteraktif Bir Törenle Kutladı

Bahçeşehir Koleji ve Uğur Anadolu Lisesi Kurucu ve Yöneticileri, kurumda 5,10 ve 15. yılını dolduran öğretmen ve personellerine sosyal mesafe kurallarını gözeterek sınırlı katılımla okulda tüm kadronun online olarak izlediği, interaktif bir tören gerçekleştirdi.

Bodrum Gündem Haber

 Pandemi öncesinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen bir kutlama yemeği ile bir araya gelen kurum çalışanları bu sene salgın nedeniyle, 25 Kasım 2020 Çarşamba günü saat 17.00’de Bahçeşehir Koleji Kampüsünde sınırlı katılımla gerçekleşen ve tüm ekip tarafından online izlenen interaktif bir törende buluştu.

Sunuculuğunu İlkokul Müdür Yardımcısı Selin Yiğit’in üstlendiği törende son derece duygusal anlar yaşandı. Törene online katılan Bahçeşehir Koleji ve Uğur Anadolu Lisesi öğretmenleri de söz alarak duygu ve düşüncelerini ifade ettiler.

Bodrum’da 20 yıldır eğitim sektörüne yön veren Bodrum Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumlarının Kurucuları, Sayın Nilüfer Kul Haşar ve Sayın Selçuk Haşar her yıl olduğu gibi bu yıl da 5, 10 ve 15. yılını dolduran öğretmen ve personellere teşekkür plaketleri ve hediyelerini takdim ettiler.

Kurucu Selçuk Haşar yaptığı konuşmada “Bu yıl buruk bir kutlama yapıyoruz. Şu an tek odaklandığımız konu, bu dönemde yapılabileceğimizin en iyisini yapmak. Online eğitimin zorlukları var, öğrencileri online eğitime konsantre etmek zor. Ancak öğretmenlerimiz son derece özverililer ve eğitim-öğretimin aksamaması için her zamankinden daha çok çalışıyorlar. Öğretmenlerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederek tüm yöneticilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyor, Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.” dedi. Nilüfer Kul Haşar ise “Bu yıl bizim 20. Öğretmenler Günümüz. Bildiğiniz gibi Bodrum’da köklü bir geçmişimiz var. Öğrencilerimizden bazıları öğretmen olup aramıza katıldılar. Umuyorum ki 2021 yılındaki Öğretmenler Günümüzü eskiden olduğu gibi bir arada ve daha coşkulu bir şekilde kutlarız. Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

Törende Matematik öğretmeni Meral Cömert 15. yıl, Uğur Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Mücella Abacı 10. yıl, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Gizem Murat 10. yıl, Anaokulu Müdürü Burcu Özparpucu Dilek, Türk Dili Edebiyatı öğretmeni Funda Saraç Küçük, Matematik öğretmeni Ezgi Mat; İngilizce öğretmenlerinden Derya Tural, Jacqueline Sır, Berrak Sucuoğlu Demir, Kimberley Elizabeth Gildea; Sınıf öğretmenlerinden Mine Çelikel ve Hacer Çiler Sokulluoğlu; Biyoloji öğretmeni Hediye Kayaturan, Okul Öncesi öğretmeni İpek Erdoğan, İspanyolca öğretmeni Yeliz Avcı Gezer, Kimya öğretmeni Gülay Karaoğlan, Tarih/Sosyal Bilgiler öğretmeni İpek Bayram Şen, Beden Eğitimi öğretmeni Bilge Kural, Aşçıbaşı Temur Yusuf Avşar, Güvenlik Görevlisi Aynur Özdemir 5. yıl plaketlerini Kurum Yöneticilerinden aldılar.

15 . görev yılını dolduran Matematik öğretmeni Meral Cömert plaketini aldıktan sonra Bahçeşehir Uğur Ailesinde çalışmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek uygun çalışma ortamını sağlayan yöneticilere ve çalışma arkadaşlarına teşekkürlerini iletti.

Tören, sağlık ve başarı dilekleriyle son buldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.