Bodrum Gündem

Nasıl Patent ve Marka Sahibi Olabileceksiniz?

Nasıl Patent ve Marka Sahibi Olabileceksiniz?

Covid-19 salgın sürecini aktif eğitimlerle değerlendirmeyi sürdüren Türkiye Odalar ve Borsalar Biriliği, Türk Patent ve Marka Kurumu işbirliğinde KOBİ’lerin bilmek istedikleri internet üzerinden yayınlanacak “Webinar”da yanıtlanacak.

Bodrum Gündem Haber

10 Aralık Perşembe günü, saat 15.00’te http://webinar.tobb.org.tr internet adresi üzerinden yayınlanacak “KOBİ’ler için Patent ve Marka Tescili Bilgilendirme Semineri”nde “KOBİ’lere yönelik patent, faydalı model, marka ve tasarım kavramları, bu kavramlar arasındaki farklar, avantajları, önemi ve başvuru süreçleri anlatılacak. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile Türk Patent ve Marka Kurumu Başkanı Prof. Dr. Habip Asan’ın da katılacakları seminerde, KOBİ’lerden gelecek sorular da yanıtlanacak.

TOBB’a bağlı borsaların ve odaların üyelerinin ücretsiz olarak katılabilecekleri seminerde TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Türk Patent Başkanı Prof. Dr. Asan ve TOBB Türkiye Patent ve Marka Vekilleri Meclis Başkanı Kemal Yamankaradeniz açılış konuşması yapacaklar. Daha sonra Türk Patent kurumu uzmanları Gülçin Haspolat Sapmaz ile Seçil Coşkun ile TOBB Türikye Patent ve Marka Vekilleri Meclisi Üyesi Hülya Çaylı bilgilendirmede bulunacaklar. Seminer ile ilgili iletişim [email protected] adresi üzerinden sağlanabilecek.

Mitso: Patent Ve Markası Olanlarla Alacak Olanlar İzlemeli

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, TOBB – Türk Patent ve Marka Kurumu işbirliğinde internet üzerinden webinarda yapılacak olan “KOBİ’ler için Patent ve Marka Tescili Bilgilendirme Semineri”nin marka ve patent sahibi olanlarla olmak isteyenlerin bu konuda bilmek istedikleri konuları, sorular da yönelterek öğrenebileceklerini belirterek “Üyelerimiz 10 Aralık 2020 Perşembe günü, saat 15:00’da yayınlanacak olan semineri mutlaka izlemeliler. Dünyada artık üretim, sanayi, ticaret patent ve marka üzerinden yürüyor. Bu gelişmeleri yakından izlemez isek, sürece ayak uyduramayız. Markasız ve patentsiz ürünün artık ticari bir değeri kalmıyor. Çağa ayak uydurmak zorundayız. Marka ve patent, KOBİ’lerimizin olduğu kadar ülkemizin de kalkınmasında çok büyük bir anlam ve önem taşıyor” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.