Bodrum Gündem

Vedat Kurutaş vefat etti

Bodrum bir değerli simasını daha kaybetti. Covid 19’a yakalanan Vedat Kurutaş yaşama veda etti…

Fatih Bozoğlu – Bodrum Gündem

Bodrum’un tanınmış simalarından öğretmenimiz Özcan Kurutaş’ın eşi , Duygu Birgin Kurutaş ile Veli Can Kurutaş’ın babaları, Tezcan Birgin’in kayınpederi emekli banka müdürü Vedat Kurutaş Covit 19 Salgın hastalığı nedeni ile yaşama veda etti.

Bodrumspor başkanlığını da yapan Vedat Kurutaş, 2004 senesinde yapılan yerel seçimlerde Anavatan Partisi Belediye Başkanı adayıydı. Yaşarbank, Tütünbank ve Halkbank’ta yöneticilik yapan ve emekli olan Kurutaş çevresi tarafından sempatik, güler yüzlü, iyilik sever, espritüel olarak tanınıyordu.

Cenazesi salgın hastalık tedbirleri gereği 16 Aralık 2020 Çarşamba günü, gerekli önlemleri almış olan Bodrum Belediyesi Mezarlık Müdürlüğü ekipleri tarafından sessiz sedasız toprağa verilecek.

Ailesinin de salgın hastalık nedeni ile karantina altında olduğu bilgisi verilirken, Vedat Kurutaş’ın ailesi taziye ziyaretlerinin bir süreliğine erteledikleri mesajını verdiler…
Vedat Kurutaş’ın yeğeni Murat Kurutaş sosyal medya hesabından “3 tane kartal arabayla ( vedat amcam , babam , azmi tan amcam) yıllarca bizleri basketbol maçlarına taşıdınız üstümüzde hakkınız hep çoktu.

Ailemizin güleryüzlüsü amcamız Vedat Kurutaşı kaybettik.
Mekanın cennet olsun nur içinde yat amcam…” mesajını yayınladı.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.