Bodrum Gündem

Hastane yerine Külliye yapmak Bodrum’a ihanettir

Hastane yerine Külliye yapmak Bodrum’a ihanettir

21 Aralık tarihinde Bodrum Sol Parti üyeleri, Bodrum mimarisine ve yasalara aykırı olarak hafriyatına başlanan külliyenin bulunduğu Kargı’da bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Açıklamada “Bodrum Sol Parti üyeleri olarak Bodrum’da Külliye’ye hayır diyoruz…” diyerek Boddrum halkını Külliyeye karşı durma çağrısında bulundular…

Fatih Bozoğlu – Bodrum Günddem

Yoldan geçen araçların, korna çalarak ve teşekkür ederek destek verdiği basın açıklamasının başında “4 yıldır tamamlanmayan Bodrum Devlet Hastanesi inşaatı yarım kalmışken, bu doğa harikası bölgeye külliye yapmanın anlamsızlığı ortadadır…” ifadeleri yer aldı.

Sol Parti Bodrum İlçe Başkanı Oben Konyalıoğlu’nun yaptığı basın açıklaması şu şekilde;  “Ödeneği hastanenin tamamlanması yerine külliyeye harcamak, Bodrum’a ihanettir. Bodrum’da binlerce insan işsizlikle boğuşurken, Bodrum esnafı kan ağlarken öncelik külliye değil, Bodrum halkının sağlığıdır, Bodrum halkının ekonomik yaşamını sürdürmesidir. Saray kendisine aşı yaptırırken, halkı aşısız, işsiz ve kuru ekmeğe muhtaç duruma terk etmiştir. Bodrum ‘da kapanan restoran, kafe, bar gibi yerlerde çalışan binlerce çalışan zor durumdadır. Diğer ülkeler vatandaşlarına ve esnafına sürekli biçimde destek sağlarken mevcut iktidar fildişi kulesinden halkın arasına girememektedir. Bu nedenlerden dolayı Bodrum Sol Parti üyeleri olarak Bodrum’da Külliye’ye hayır diyoruz. Tüm Bodrum halkını ve sivil toplum kuruluşlarını duyarlılığa çağırıyoruz…”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.