Bodrum Gündem

Son sözleri “Dik dur, gözüm arkada kalmasın” oldu

Bodrum’un yetiştirdiği Kardialog Prof. Dr.İstemihan Tengiz’in eşi Duygu Tengiz İzmir’de toprağa verildi…

Fatih Bozoğlu – Bodrum Gündem

23 Aralık 2020 saat 21:00’de yaşama veda eden Duygu Tengiz, Karşıyaka’da Medical Park alınıp İzmir Karşıyaka Doğançay mezarlığında öğle namazı müteakip cenaze namazı kılınarak toprağa verildi.

Tarduhan ve Bartuhan adında iki çocuk annesi 1975 doğumlu Duygu Alkan Tengiz uzun bir süredir mücadele ettiği çağımızın hastalığı ile mücadele vermekteydi. Karşıyaka Medical Park Hastanesinde tedavi gören Duygu Tengiz’in durumu son bir haftadır kötüleşmişti.

Sağlık sorunu için İzmir’e giden Bodrumlulara her daim destek olan Kardialog Prof. Dr.İstemihan Tengiz eşinin vefatını sosyal medya hesabından şu cümleler ile duyurdu;  “Duygumuzu kaybettik. 13 aydır uğraştığımız amansız hastalığa maalesef yenik düştük. Bu süreçte yanımızda olan tüm arkadaşlarımıza ve akrabalarımıza müteşekkirim. Hematoloji kliniğimiz şefi Seçkin Çağırkan hocamıza, Duygunun hekimliği dışında sırdaşı gibi olan Selda Karaman hocamıza ve tüm Hematoloji kliniğimize şükranlarımı sunarım. Hastane yönetimimiz ve mesai arkadaşlarım gerek süreçte gerekse acı anımızda sürekli yanımızdaydı. Haklarını asla ödeyemem. Tüm aramaları yanıtlamaya çalıştım ama bazılarını yanıtlayamadım. Lütfen bu dostlarım gücenmesin, özürlerimi iletiyorum. Ama en çok, teşekkürüm, minnetim, şükranlarım beni hatalarıma rağmen yücelten, her daim arkamda olan ve pırlanta gibi iki oğul veren Duyguma. Son anına kadar metaneti koruyan Duygum, bir eşe belki söylenebilecek en anlamlı sözlerle gözlerini yumdu. ‘Dik dur, gözüm arkada kalmasın’. Huzur içinde uyu, nurlar içinde ol bitanem…”

#DuyguTengiz

#İstemihanTengiz

#Tarduhan

#Bartuhan

Duygu Tengiz vefat etti

Bodrum Gündem Gazetesi olarak Duygu kardeşimize Allah’tan Rahmet, acılı ailesine de başsağlığı dileriz. Devri daim olsun…

Yorumlar

  1. Turan+Nilüfer Atılgan dedi ki:

    Kederli ailesinin acísını paylaşır başsağlığı dileriz.
    Duygu hanım ışıklar içinde yatsın.