Bodrum Gündem

TARKO Kurumsallaşıyor

Bodrum TARKO Kurumsal Alt Yapısını Oluşturuyor. TARKO 9 aylık süreçte Bodrum Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, kolektif çalışma modelini benimsemiş bütüncül güç birliği çerçevesinde kurul ve komisyonlarını oluşturdu.

Bodrum Gündem Haber

BODRUM TARKO yönetim kurulu; yapılanma süreci çerçevesinde belirlediği oluşum ve adımları planlı yürütüyor, kuruluşundan bu güne gecen 9 aylık süreçte Bodrum Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, kolektif çalışma modelini benimsemiş bütüncül güç birliği çerçevesinde kurul ve komisyonlarını oluşturdu.

Bodrum TARKO Başkanı Cesur Öncel şunları dile getirdi; “Kuruluşumuzdan buyana geçen 9 aylık süreçte genel kurulumuzu tamamladık ve ardından yapılanma süreci çalışmalarına başladık, belirlediğimiz kurumsal altyapı kolektif çalışma modelini ortaya koymaktadır diyen Öncel; sözlerine şöyle devam etti, bizler öncelikle pandemi döneminde sorumluluğumuzun bir kat daha arttığı süreçten geçiyoruz ,tarımı ve hayvancılığı sürdürülebilir adımlar  doğrultusunda bütüncül çalışmalar başlatıyoruz , kooperatifimizin kuruluşundan bu güne bizlere desteklerini eksik etmeyen Bodrum Belediye Başkanı sayın Ahmet Aras ve ekibine ayrıca teşekkür ediyorum . Bizler çalışmalarımızda ve belirlediğimiz ilkelerimiz doğrultusunda siyaset gözetmeksizin hangi görüşten olursa olsun kooperatifimizin kapısı üretim yapan herkese sonuna kadar açıktır…”

Öncel oluşturdukları kurumsal organizasyon şemasını anlatmak istiyorum diyerek sözlerine şöyle devam etti. “Bodrum TARKO kurullar ve komisyonlarını oluşturduk, Planlama ve Proje Geliştirme Kurulu, Bilim Kuru, Tarımsal Üretim Komisyonu, Satış Ve Pazarlama Komisyonu, Reklam Ve Medya Komisyonu olarak ilk adımı atmış bulunmaktayız. Atanan isimler şöyle;

PLANLAMA VE PROJE GELİŞTİRME KURULU :

Planlama Ve Proje Geliştirme Kurulu Başkanı Erman Aras, Planlama Ve Proje Geliştirme Kurulu Direktörü Ali Kansu, Planlama Ve Proje Geliştirme Kurulu Üyesi Erhan Yürüt, Planlama Ve Proje Geliştirme Kurulu doğal Üyesi Cesur Öncel

BİLİM KURULU: 

Bilim Kurul Başkanı Prof. Dr. Cem Şen, Bilim Kurul Üyesi Bülent Budak  

TARIMSAL ÜRETİM KOMİSYONU: 

Tarımsal Üretim Komisyonu Başkanı Süleyman Tercan                                                                 

SATIŞ VE PAZARLAMA KOMİSYONU :  

Satış Ve Pazarlama Komisyonu Başkanı Erdoğan Özüdoğru

REKLAM VE MEDYA KOMİSYONU: 

Reklam Ve Medya Komisyonu Başkanı;  Ebru Engin Onat

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.