Bodrum Gündem

Yerinde Bakım Ve Tamirleri Tasarruf Sağlıyor

Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü birimi içerisinde bir yıl önce kurulan Konteynır Tamir Bakım Onarım Şefliği, Bodrum genelinde 5 bin 636 adet çöp konteynırın bakımlarını yaparak hem görüntü kirliliğinin önüne geçiyor hem de belediyenin ekonomisine katkı sağlıyor…

Bodrum Gündem Haber

İlçe genelinde, 8 bin 500 adet çöp konteynırından sorumlu olan Konteynır Tamir Bakım Onarım Şefliği, 770 lt’lik, 350 adet çöp konteynırının tamirini yaparak yaklaşık 400 bin TL tasarruf sağladı.

3’ü mobil olmak üzere 9 personeli ile hizmet veren ekip, bugüne kadar Bodrum Merkez mahalleleri ile Konacık, Bitez, Yahşi, Çırkan, Yaka, Gürece, İslamhaneleri, Dereköy, Gümüşlük, Dağbelen, Geriş, Yalıkavak, Torba, Güvercinlik ve Müskebi mahallelerinde konteynır tamir bakım çalışmalarını tamamlandı. Tekeri bozuk, altı çürük, kapak arızası olan konteynırlar yerinde tamir edilerek boya işlemleri yapılıyor.

Onarım çalışmaları kapsamında, periyodik olarak diğer mahallelerde de konteynır tamir bakım çalışmaları planlanıyor.

Ayrıca, ağır hasarlı olan konteynırlar, Konacık Mahallesi Gazderesi Mevkiindeki Belediye Kademede yenileyerek kullanışlı hale getiriliyor. Tamir ve bakımı mümkün olmayan 763 adet konteynır ise hurdaya çıkarılarak geri dönüşüme gönderildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.