Bodrum Gündem

Mehmet Akbaba toprağa verildi

Bodrum yerel siyasetinin sevilen ve önde gelen isimlerinden birisi olan Mehmet Akbaba salgın hastalık nedeni ile yaşamını kaybetti. Ak Parti Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Akbaba, yoğun bir katılım ile düzenlenen cenaze töreniyle sonsuzluğa uğurlandı…

Çiçek & Fatih Bozoğlu – Bodrum Gündem

Yerel politikada aktif rol alan ve Ak Parti Yönetim Kurulu Üyesi, Bodrum’da denizcilik sektöründe faaliyet gösteren, Mehmet Akbaba, 2 hafta önce koronavirüse yakalanmış, durumu ağırlaşınca da Bodrum Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesinde tedavi altına alınmıştı.

58 yaşında, Eda hanımla evli olan ve İbrahim ve Meltem adlarında iki çocuk babası Mehmet Akbaba, çalışkanlığı ve nezaketiyle Bodrum sosyal hayatının da sevilen isimlerinden biriydi.

Mehmet Akbaba için Konacık Mahallesi Sariye- Saffet Çebi Camii’nde bir cenaze töreni düzenlendi. Törene yoğun bir katılım olurken salgın hastalık nedeni ile mesafeye azami düzeyde dikkat edildi. ; Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Osman Gökmen, CHP İlçe Başkanı Halil Karahan, MHP İlçe Başkanı Bahattin Kul, İYİ Parti İlçe Başkanı Nevzat Kanber, çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin de aralarında olduğu çok sayıda vatandaş katıldı.

Cenaze namazını Bodrum Müftüsü İbrahim Kapancı kıldırdı. Namaz sonrası Akbaba’nın tabutu sadece Bodrum Belediyesi Cenaze Hizmetleri Müdürlüğü personeli tarafından alındı.  Mehmet AkbabaTürbe Mezarlığı’nda salgın hastalık kuralları çerçevesinde toprağa verildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.