Bodrum Gündem

Pınarlıbelen Muhtarı Abdullah Başol salgın hastalığı yendi

Pınarlıbelen Muhtarı Abdullah Başol salgın hastalığı yendi

Salgın hastalık Bodrum’da yoğun bir şekilde yayılırken, can almaya da devam ediyor. Ancak salgın hastalıkla mücadeleyi kazananlar da yurttaşlara adeta moral kaynağı oluyor…

Fatih Bozoğlu – Bodrum Gündem

Geçtiğimiz hafta Bodrum’da adeta pik yapan salgın hastalık, neredeyse her gün bir can aldı. Karaova’da Pınarlıbelen ve Tepecik Mahalle Muhtarlarının testlerinin pozitif çıkması ile dikkatler devlet dairelerinde görev yapanlara çevrildi. Bodrum yerel siyasetinin sevilen ismi Kaptan Mehmet Akbaba’nın salgın hastalık nedeni ile ölümü ve Pınarlıbelen Mahalle Muhtarı Abdullah Başol’un hastanede tedavi altına alınması tedirginliğin üst seviyeye çıkmasına neden oldu.

Güzel haber Pınarlıbelen Muhtarı Abdullah Başol’dan geldi. Aldığımız son bilgilere göre salgın hastalığı oldukça ağır bir şekilde geçiren Muhtar Başol, tedavilere yanıt verdi ve salgın hastalığa karşı mücadeleden başarıyla çıktı. Bu gün akşamüzeri yapılan son tetkiklerde, değerlerin çok iyi çıkması sonucu taburcu olmasına karar verildi.

Pınarlıbelen Muhtarı Abdullah Başol sosyal medya hesabından şu mesajı yayınladı;

“Kovid 19 testim pozitif çıkmıştır rahatsızlığım artığı için Bodrum Devlet hastanesinde tedavi gördüm bugün taburcu oldum biraz daha iyim çok sıkıntılı bir sürec çok dikkat ediniz. Başta Sayın Kaymakamım Bekir Yılmaz Bodrum Belediye Başkanımız Ahmet Aras Bodrum Devlet hastanesi Başhekim Dr.Oğuz Şahin Dr Sezgin Açıkgöz ve aileme yakınlarıma arayan soran herkese sonsuz teşekkür ederim…”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.