Bodrum Gündem

BODTO Başkanı Mahmut Kocadon’un Yeni Yıl Mesajı

BODTO Başkanı Mahmut Kocadon’un Yeni Yıl Mesajı

Saygıdeğer Bodrumlular,

Her yeni yıla daha büyük heyecan ve umutla başlarız. 2020 de böyle başladı. Çin’de başlayan salgının küresel boyutlarının bu derece büyük olabileceğini başlangıçta hiç birimiz tahmin edemezken Mart ayında ülkemizde pandemi ile tanıştık.

Yaşamakta olduğumuz, ezberleri bozan salgın döneminde Odamızın yöneticileri bizler ve çalışanlarımız aktif rol üstlendi. Asli Oda görevlerimizi aksatmadan tüm kurum ve kuruluş temsilcileriyle el ele vererek çözümün parçası olduk.

Sonrasında ise hepimizin bazen büyük tedirginlik bazen de büyük bir belirsizlikle geçirdiği 9 ayı geride bıraktık.

Şimdi 2021 yılına gireceğimiz bu günlerde, Bodrum Ticaret Odası olarak üyelerimizin menfaatleri, sektörlerimizin gelişimi için daha planlı ve risklere karşı önlemler alacağımız bir ticari hayatın altyapısının oluşturulması gerekliliğini ve önemi vurgulamak istiyorum.

Bazen ne yaparsak yapalım, işler istediğimiz gibi gitmiyor. Bu nedenle 2021 yılı için en büyük temennimiz öncelikle dünya genelinde korona virüsün sonunun gelerek sağlıklı toplumlar olabilmemizdir. Her şeyin başı sağlık diyen büyüklerimizi daha iyi anlamış durumdayız…

Bu süresi belli olmayan dönemin sonunda her ne kadar sağlığımızın korunması ana konu olsa da elbette ekonomik ve sosyal sonuçları da hep beraber yaşayacağız. Bütün kurumlara önemli görevler düşüyor, beraberce dayanışma içinde bunu atlatmak durumundayız.

2021 öncelikle sağlıklı bir yıl olsun. Bu yıl 2020 yılındaki kayıplarımızı, eksiklerimizi tamamlayabileceğimiz umut ve ferah dolu bir yıl olsun!

Tüm Bodrumluların yeni yılını kutlar, 2021’in hepimiz için sağlıklı ve kendi kendimize yetebildiğimiz bir yıl olmasını dilerim.

Mahmut Serdar Kocadon

Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.