Bodrum Gündem

Size ne battı!

Size ne battı!

AK Parti Bodrum Kadın Kolları Başkanı Sevda Akpınar ve Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen bir basın açıklaması yaparak CHP Bodrum Kadın Kolları’nın yaptığı ve T.C. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu istifaya çağırdığı açıklamaya çok sert tepki gösterdi.

Bodrum Gündem Haber

CHP Bodrum Kadın Kolları, tüm teşkilatlarla birlikte cinsiyet eşitliği ve kadına yönelik şiddet ile mücadele konulu bir basın açıklaması yapmış ve hükümet ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu istifaya davet etmişti. Açıklamaya AK Parti Bodrum Kadın Kolları Başkanı Sevda Akpınar ve AK Parti Bodrum İlçe başkanı Osman Gökmen çok sert tepki gösterdi.

Süleyman Soylu’yu eleştirmek sizin haddiniz değildir…

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun bir konuşmasında terör soruşturması kapsamında tutuklanan Selahattin Demirtaş’ın serbest bırakılması isteyen muhalefet liderlerine seslenerek ”Ne battı size? Doğu ve Güneydoğu’daki huzur mu battı size? Gecenin ikisine, üçüne kadar o insanlar, Doğu ve Güneydoğu’da sokaklarda geziyorlar. 16 yaşındaki kız anasının dizinin dibinden dağa götürülüp terörist yapılamıyor…” sözlerini hatırlatan Sevda Akpınar, CHP’nin kadına şiddet konusunda kesinlikle samimi olmadığını belirterek; “Hunharca katledilen Pınar Gültekin’in babasını arayıp davadan vazgeçmesini isteyen CHP’li milletvekili değil mi? Tecavüzle suçlanıp milletvekilliği düşürülen HDP’liye bir şey diyemeyen CHP değil mi? Diyarbakır’a gidip HDP’li belediyeleri ziyaret eden, ancak aylardır HDP kapısında evlatlarını bekleyen Diyarbakır annelerini ziyaret edemeyen CHP’li İstanbul Belediye Başkanı değil mi? İstanbul’da ki kadına taciz olaylarını ört bas eden CHP İstanbul İl Başkanı değil mi? Bütün bu rezilliklerin sorumlusu CHP utanmadan bir de açıklama yapıyor? Önce dönün bir aynaya bakın, kendi içinizdeki rezillikleri görmezden gelip tüm Türkiye’nin takdir ettiği çalışkan İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’yu eleştirmek sizin haddiniz değildir…” dedi.

Olmaz Olsun Böyle Siyaset…

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen de kadına şiddet ve taciz konusunda son konuşacak kişinin CHP’li yöneticiler olduğunu belirterek; “Olmaz olsun böyle siyaset! Akılları sıra siyaseten kendilerine rant sağlamak için kendi pisliklerini görmeyip utanmadan açıklama yapıyorlar. Daha dün başörtülü hakimi eleştiren, katledilen Pınar’ın babasını arayıp utanmadan davadan vazgeçmesini isteyen bu zihniyetin kadına şiddet ve taciz konusunda konuşması inanılır gibi değil. Cumhuriyet tarihimizin en başarılı İçişleri Bakanlarından biri olan Sayın Süleyman Soylu, size 100 gömlek büyük gelir. Siz kendi zihniyetinizin kör karanlığında kaybolmaya devam edin…” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.