Bodrum Gündem

Çevrim içi öğrenme ortamlarında ders tasarımları çalıştayı

Çevrim içi öğrenme ortamlarında ders tasarımları çalıştayı

TED Bodrum Koleji’nde görev yapan eğitimciler çevrim içi ortamlarda gerçekleştirdikleri nitelikli, yenilikçi ve yaratıcı ders uygulamalarını, ülkemizde uzaktan eğitim gören tüm öğrencilere ulaştırabilmek ve eğitimlerine katkı sağlayabilmek amacıyla meslektaşlarıyla paylaşmaya hazırlanıyor.

Bodrum Gündem Haber

TED Bodrum Koleji tarafından, Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü destekleri ve Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü katkıları ile 9 Ocak 2021 Cumartesi günü “Çevrim İçi Öğrenme Ortamlarında Ders Tasarımları Çalıştayı” gerçekleştirilecek.

Açılış konuşmasını Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre’nin yapacağı çalıştay “Eğitimde Dönüşüm Paneli” ile başlayacak.

Moderatörlüğünü Eğitim Uzmanı Ece Karaboncuk’un yapacağı panelde Türk Eğitim Derneği Genel Müdürü Sevinç Atabay, TEDMEM Direktörü Prof. Dr. Emin Karip ve 9 Eylül Üniversitesi’nden Akademisyen Dr. Burak Karabey eğitimcilerle bir araya gelecek. Panelde, öğretim faaliyetlerinin tamamen online ortama taşındığı süreç ve ‘eğitimin geleceği’ konuşulacak.

Panel sonrası, TED Bodrum Kolejinde görev yapan anasınıfından liseye kadar her seviye ve branştan öğretmen 36 ayrı sunumla meslektaşlarıyla buluşacak. Öğretmenler sunumlarda, çevrim içi ortamlarda gerçekleştirdikleri, öğrenmeyi kalıcı hale getiren, farklılaştırılmış ders uygulamalarını örnek çalışmalarla katılımcılara anlatacak.

Kurum misyonunda yer alan sosyal sorumluluk bilinciyle uzaktan eğitim sürecinde her öğrenciye ulaşmak, kalıcı öğrenmeyi pekiştirmek ve öğrenme ortamlarını zenginleştirmek amacıyla çaba gösteren kolej öğretmenleri bu çalıştay ile uzaktaki meslektaşlarıyla fikir paylaşımında bulunmayı ve ülke genelinde eğitim adına katkı sağlamayı amaçlıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.