Bodrum Gündem

Siz alışveriş yaparken, CM Gurme okula bağış yapsın

Siz alışveriş yaparken, CM Gurme okula bağış yapsın

 Bodrum’un Konacık Mahallesinde faaliyet gösteren CM Gurme, 500 TL ve üzeri alışverişlerin yüzde 5’ini Akyarlar Hacı Mahmut Tınaztepe İlkokulu’nun eksiklerinin giderilmesi için okula bağışlıyor.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Her ne kadar Türkiye genelinde okullar fiziki olarak kapalı olsalar bile eksikleri bitmiyor. Bodrum’un Akyarlar Mahallesinde bulunan Akyarlar Hacı Mahmut Tınaztepe İlkokulu’nun eksiklerinin giderilmesi için geçtiğimiz yıl faaliyete giren CM Gurme bir kampanya başlattı. Konacık Mahallesinde bulunan CM Gurme, 500 TL ve üzeri her alışverişin yüzde 5’ini eğitim kurumunun eksiklerinin karşılanmasına ayırıyor.

Yarımadanın her yerine paket servisi hizmeti de veren CM Gurme’nin sosyal medya sayfasında kampanya ile ilgili “Alışverişiniz ile eğitime katkı sağlamaya ne dersiniz? 500 TL ve üzeri alışverişlerinizin bir kısmı ile Akyarlar Hacı Mahmut Tınaztepe İlkokulu’na bağış yapıyoruz. Şimdiden katkınız için teşekkürler.” İfadeleri yer aldı.

Organik ve doğal ürünler konusunda oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip olan CM Gurme’den yapacağınız gel-al ve paket servis alışverişlerinde geçerli olan kampanyada alışveriş yaparak bağışta bulunan katılımcılara isimlerine özel olarak hazırlanan bir teşekkür belgesi takdim edilecek.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.