Bodrum Gündem

İyi Parti Bodrum İlçe Kadın Politikaları Başkanlığı Kuruldu

İyi Parti Bodrum İlçe Kadın Politikaları Başkanlığı Kuruldu

13 Ocak 2021 Çarşamba günü, İyi Parti Bodrum ilçe bina bahçesinde, covid-19 kuralları çerçevesinde, İyi Parti Bodrum İlçe Kadın Politikaları Başkanlığı’nın kurulduğu ilan edilip, tanıtımı yapılmıştır. Başkanlığa Sayın Nilay KONDAY seçilmiştir.

Bodrum Gündem Haber

İyi Parti Muğla Kadın Politikaları Başkanı Sayın Gülgün ÇOLAKOĞLU, İyi Parti Bodrum İlçe Başkanı Sayın Nevzat KANBER, İyi Parti Milas İlçe Başkanı Sayın Kasım ÖZKAN, İyi Parti Milas Kadın Politikaları Başkanı Sayın Nazan YAKABAŞI, İyi Parti Bodrum Onursal Kurucu Başkanı Sayın Mehmet Onur Şahbaz, Bodrum Belediye Başkan Adayı Sayın Mehmet Tosun, Yönetim Kurulu ve Divan Kurulu üyeleri katılımlarıyla birlik ve beraberlik sağlanmıştır.

İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun’un yaptığı açılış konuşması:

Biz Kurucu Genel Başkanı Kadın olan ilk ve tek siyaset partisiyiz. Siyaset tarihinde kurucu genel başkanı kadın olan ilk ve tek siyasi partiyiz. Dolayısıyla tırnak içerisinde “ Kadın Meselesi” dediğimiz bu hususta dikkatli ve duyarlı, ön görülü bir siyasi partiyiz. Türk tarihine baktığımız zaman, modernleşme hareketlerine baktığımız zaman Türkiye son 200 yıllık süreç içerisinde modernleşme döneminde Kadının toplum, cemiyet nazarındaki konumunun mücadelesi demektir. Türk kadının %38’i ne okul ne kamuda veya STK’larda değil, dolayısıyla bu rakam bizi dünya ile yarıştan koparan bir rakamdır. %38’lik rakam ne kadar düşer ise dünya ile rekabetimiz, yarışımız hızlanır ve daha olgun hale gelir. Biz İYİ Parti olarak bir farkındalık yaratmanın gayreti içerisindeyiz. Bu vesileyle Bodrum’da Kadın Politikaları Başkanlığı oluşturuldu. Arkadaşlarımız Nilay Konday Hanımın Başkanlığında bir araya geldiler. Tebrik ediyorum, Türk Kadına adına güzel işler yapacağınıza inanıyorum.

İyi Parti Bodrum İlçe Başkanı Nevzat KANBER’in yaptığı açılış konuşması:

Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in sözüyle başlamak istiyorum. “Medeniyet yolunun taşlarını sadece cesurlar döşer.” Bugün burada Cesurlar hareketinin bir kolu hatta ana kolu olan İYİ Parti Bodrum Kadın Politikalarının kuruluşunu ilan etmek için toplandık. Bunun için de Nilay KONDAY hanımefendiye Kadın Politikaları kuruluşu için görevi tevdi ettik.

İktidara geldiğimizde bu yasanın tam olarak uygulanması ve kadına kalkacak elinde devlet tarafından kırılması için çabalayacağız. Kendi bünyesini, kültürünü kaybetmiş toplumlar yok olmaya mahkumdur. Bizler kendi örf ve adetlerimizden ayrılamayız. Kadınlar Anadır, Atadır, Başımızın tacıdır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.