Bodrum Gündem

Bodrum Belediyesi Kürek Takımı Kuruldu

Bodrum Belediyesi Kürek Takımı Kuruldu
16.01.2021
0
A+
A-

 

Bodrum Belediyesi Bodrumspor bünyesinde faaliyet gösterecek kürek takımı kuruldu. Açılış için İçmeler Yelken Şubesi tesislerinde küçük bir tören gerçekleştirildi.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum Belediyesi Bodrumspor bünyesinde kürek takımını kuruldu. 25 sporcusu bulunan takım Yaman Olgaç sorumluluğunda haftanın 6 günü antrenman yapacak.

Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın da katıldığı törende açılış kurdelesi küreklere bağlanarak kesilirken Yaman Olgaç, Bodrumspor kulübüne bir branş daha kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek şunları söyledi:

“Bu bereketli yağmurda açılışı yapıyoruz ama doğa sporcuları ıslanmaktan korkmaz. Sayın Belediye Başkanımıza, Emel başkanımıza teşekkür ediyoruz. Bu güzel günde bizi yalnız bırakmadıkları için gelen herkese teşekkür ediyoruz. Kürek, herkesin her yaşta yapabileceği bir spor. Bu sporu bu ideal ortamda, Bodrumspor’un güzel ortamında başlatıyoruz. Hep beraber bütün Bodrum kürek çekecek.”

Bodrumspor’un her branşta başarılı işler yaptığını dile getiren Başkan Aras ise şunları kaydetti: “Bodrumspor’un altına bunun yapılacak olması kürek sporunun Bodrum’da yerleşmesi ve kurumsallaşması açısından da çok önemli. Yer de çok uygun. Artık gelip size katılmak da isterim. Bütün Bodrumlulara tavsiyem bu imkanlardan faydalanalım. Çok şanslıyız, denizin hemen dibinde yaşıyoruz. Su sporları, insan sağlığı açısından, doğanın içerisinde olma açısından, doğayı tanıma açısından çok önemli bir spor dalı” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.