Bodrum Gündem

Engelli annenin onurlu yaşam savaşı

Engelli annenin onurlu yaşam savaşı

Coronavirüs Salgını tüm dünyada etkisini sürdürürken; sağlıklı yaşamda bağışıklığı artırdığı bilinen Bor ve Kenevir içerikli alternatif tıp destek ürünleri; ekonomik sıkıntı yaşayanlar için de umut kapısı oldu.

Bodrum Gündem Haber

Marmaris sakinlerinden; aslen Yalovalı olan ve çocukluğunda yaşadığı bir kaza sonucu sağ kolunu kaybeden iki çocuk annesi 41 yaşındaki Nejla Maden,  devletten aldığı destek yeterli gelmeyince, ailesinin geçimini sağlamak için Bor ve Kenevir içerikli Medirevo Sağlık destek ürünleri satmaya başladı.
Son 15 yıldır Marmaris’te yaşayan Engelli anne Nejla Maden; 15 yaşındaki oğlu ve 10 yaşındaki kızı ile 1 oda 1 mutfak kiralık bir evde, devletten aldığı destekle geçimini sağlamaya çalışıyor.
Acı Dolu Bir Gençlikten Sonra Çocukları Umut Oldu
Nejla Maden, henüz 14 yaşında iken geçirdiği bir trafik kazası sonucu sağ kolunu kaybeder. Yaklaşık 7 yıl devam eden ameliyatlar ve tedavi sürecinde bu kez okulunu bırakmak zorunda kalır ve eğitim hayatı da sona erer.  2005 yılında yaptığı ve 5 yıl süren evliliği sonucu, iki çocuk annesi olur.  Zaman zaman pazaryerlerinde hediyelik eşya, takı ürünleri satarak geçimini sağlamaya çalışan Nejla Maden, tam “her şey yoluna giriyor” diye düşünürken bu kez de 2016 yılında Meme Kanseri teşhisiyle bir göğsü alınır.  Son 5 yıldır Kanser Takip Hastası olarak tedavisine devam edilen Nejla Maden; çocuklarını devlet desteğiyle okutmaya çalışırken, şimdilerde  dünyada ilk kez geçen yıl Türkiye’de üretilmeye başlanılan ve özellikle dünyayı saran Coronavirüs Salgını sonrasında; bağışıklığı güçlendirdiği bilinen, Bor ve Kenevir içerikli Medirevo Sağlık Destek ürünleri satarak, geçimini sağlamaya çalışıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.