Bodrum Gündem

Bodrum Amatör Denizciler Derneği ziyaretlerine başladı

Bodrum Amatör Denizciler Derneği ziyaretlerine başladı

Bodrum Amatör Denizciler Derneği Başkanı Ersin Uslu, beraberinde Başkan Yardımcısı Tunç Aygün ve Üye  Can Tayhan ile birlikte Bodrum Kaymakamı Sayın Bekir YILMAZ’a , Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar KOCADON’a, Bodrum Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesine ve İyi Parti Bodrum İlçe Başkanlığı’na  ziyaretler gerçekleştirdi. 

Bodrum Gündem Haber

Başkan Ersin Uslu  Kaymakamlık ziyaretinde derneğin amacı, yapacakları çalışmaları  ve amatör denizciliğin sorunları hakkında  bilgi verdi ve desteklerini beklediklerini belirtti.

Ticaret odası ve Deniz Ticaret odası ziyaretlerinde Derneğin amacı ve çalışmaları hakkında bilgi vererek Amatör denizciliğin önemine değindi. Deniz sevdalıları  sivil toplum kuruluşu olarak her zaman  güç birliği içerisinde hareket etmeye hazır olduklarını belirtti.

Bodrum limanında sığ bir alanda bağlandıklarını, Gümbet’te ise yüzer bir platforma bağlandıklarını, Bodrum limanında özel teknelerin bağlandığı yerlere ticari tekne bağlanmasının mümkün olmadığını, Gümbet’te de aynı durumun olduğunu ayrıca  ticari teknelere dalgakıran görevi gördüklerini belirterek  ticari teknelere yer açıyoruz diyerek amatörlerle , ticarilerin  karşı karşıya getirilmek  istendiğini  belirtti. Ayrıca  üyelerine bağlama süresi sona ermesinden makul süre önce bildirimde bulunulmadan fahiş ve hakkaniyete aykırı   %300’ü geçen zamlar yapıldığını,  amatör denizcilerin haklarını tüm merciilerde savunacaklarını vurguladı. Bodrum’a her alanda haksızlık yapıldığını örneğin Bodrum ticari teknelerinden Fethiye  ve Marmaris ticari teknelerinin  bağlama ücretinden  %50 fazla ücret istendiğini bu eşitsizliğinde  giderilmesi gerektiğini ve takipçisi olacaklarını belirtti.

İyi parti ziyaretinde derneğin amacı ve yapacakları çalışmalar hakkında bilgi sundular.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.