Bodrum Gündem

Milas Belediyespor ikinci yarının ilk maçına çıkıyor

Milas Belediyespor ikinci yarının ilk maçına çıkıyor

İlçemizi TVF 1. Ligi’nde başarıyla temsil eden Milas Belediye Spor Voleybol Takımı, ligin ikinci yarısının ilk maçına çıkıyor. Ligin ilk yarısında oynadığı 11 maçın 10’unu kazanan ve 1 yenilgi alan filenin efeleri topladığı 30 puanla ligin ilk yarısını zirvede kapatmıştı . Ligin ikinci yarısında da başarılı grafiğini sürdürmek isteyen takımımız , grubunda şampiyonluk hedefliyor.

Bodrum Gündem Haber

TVF 1. Ligi’nin ikinci yarısında ilk maçına Halkbank karşısında çıkacak olan Milas Belediye Spor ligin ilk yarısında mağlup ettiği rakibine karşı rövanşı vermeyerek, sahadan 3 puan ile ayrılmak istiyor.

Milas Belediyespor ile Halkbank karşılaşması 24 Ocak 2021 Pazar günü Milas Atatürk Spor Kompleksi’nde oynanacak. Saat 14:00’ te başlayacak olan müsabaka Milas Belediyesi sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanacak.

Efeler Ligi yolundaki bu önemli karşılaşmada takıma başarılar dileyen Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat; ‘’İlk yarıda gösterdiğimiz başarılı performansı ligin ikinci yarısında da sürdürerek, ligi zirvede bitirmeyi hedefliyoruz. Efeler Ligi yolunda emin adımlarla yürüyen takımızın bu maçtan galibiyetle ayrılacağına inancım tam” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.