Bodrum Gündem

Alaattin Çakıcı beraat etti

Alaattin Çakıcı beraat etti

Alaattin Çakıcı Kırıkkale, Keskin adliyesinde hakim karşısına çıktı. Çakıcı’nın Avukatları Gökhan Kılıç ve Yıldırım Pehlivanlı’nında katıldığı duruşmada, Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’na hakaret iddiasıyla ifade veren Çakıcı’yı mahkeme çıkışı Ülkülcülerin ve MHP’lilerin büyük ilgisi ile çok sayıda kalabalık karşıladı…

Bodrum Gündem Haber

Eleştirileri ile sık sık kamuoyunun gündeminde olan Alaattin Çakıcı Keskin adliyesinde ifade verdi. Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu hakkındaki eleştirileri nedeniyle hakkında dava açılan Çakıcı Kırıkkale, Keskin adliyesinde görülen duruşmada beraat etti. Çakıcı’nın Davutoğlu’na karşı sarf ettiği sözlerin hakaret değil, eleştiri olduğu hükmüne varan mahkeme, Çakıcı’nın beraatine karar verdi. Çakıcı Mahkeme çıkışı Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım Alaattin Çakıcı’yı kapıda karşıladı. Çakıcı ve başkan makamında birlikte kahve içerek sohbet ettiler.

Çakıcıya yoğun ilgi…

Çakıcı’nın basın danışmanı Ferhat Aydoğan’nın bildirdiğine göre, mahkeme çıkışı kalabalık bir grup tarafından karşılanan Çakıcı bir süre vatandaşlarla sohbet etti. Daha sonra yakın arkadaşı MHP Eski Milletvekili Vahit Kayrıcı, Üzeyir Çakmaktaş ve Bodrum’un yakından tanıdığı iş adamı Derya Kürkçüoğlu ile yemek yiyen Çakıcı’ya, yeğeni Barış Çakıcı, Karadeniz bölgesinden Ahmet Yılmaz, Ankara’dan Selahattin Yılmaz eşlik ederken, Kırıkkaleli iş adamı Ramazan Ayanoğlu’da Çakıcıyı misafir etti.

Çakıcı’yı mahkeme çıkışında adliye önünde bekleyen kalabalık bir grup karşıladı. Ülkücülerin bir arada olduğu ve birlik beraberlik mesajı veren Çakıcı, Vatandaşların ve ülkücü dostlarının yoğun ilgisi ile karşılanarak uzun  süre sohbet etti.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.