Bodrum Gündem

Polygreen’den hastane ve sağlık merkezlerine ücretsiz 1000 adet temassız ateş ölçme aleti

Polygreen’den hastane ve sağlık merkezlerine ücretsiz 1000 adet temassız ateş ölçme aleti
26.01.2021
0
A+
A-

“Sevdiklerinizi Önemsiyoruz” sloganı ile “Akıllı Sağlık Ürünleri” sunan, dünyanın en büyük non-invazif dijital tıbbi tanı cihazları üreticilerinden Alman teknolojili POLYGREEN Türkiye pazarına anlamlı bir giriş yaptı. İlk parti ürünlerini Türkiye’ye getirdiği sırada COVİD – 19 salgınının başlaması şirket yetkililerini harekete geçirdi. 1000 adet temassız ateş ölçme aleti, Edirne’den Kars’a yurdun dört bir yanındaki devlet ve üniversite hastaneleri ile aile sağlık merkezlerine bağışlandı. Polygreen Satış ve Pazarlama Müdürü Atalay Budak, “Gönül isterdi ki hiç bugünleri yaşamayalım. Bu zorlu zamanları en kısa sürede atlatmak için üzerimize düşeni elimizden geldiğince yapmaya çalıştık. Bundan sonra da sosyal sorumluluk projelerimize, desteklerimize devam edeceğiz” dedi.

Bodrum Gündem Haber

Ateş ölçerden tansiyon aletine; şeker ölçerden akıllı biberona, tamamı NFC teknolojisi ile telefonlara veri aktarabilen, güvenilir, akıllı cihazlardan oluşan geniş bir ürün yelpazesine sahip Polygreen, Türkiye pazarına en çok ihtiyaç duyulan zamanda giriş yaptı. “Sevdiklerinizi Önemsiyoruz” sloganı ile “Akıllı Sağlık Ürünleri” sunan, dünyanın en büyük non-invazif dijital tıbbi tanı cihazları üreticilerinden olan Alman teknolojili Polygreen, ilk parti ürünlerini Türkiye’ye getirdiği sırada COVID-19 salgınının başlamasıyla önemli bir karar aldı. Pandemiyle birlikte özellikle temassız ateş ölçerlere ihtiyaç artmış, ürün fiyatları olağan üstü şekilde yükselmiş ve bulunamaz hale gelmişti. Duruma kayıtsız kalamayan Polygreen yetkilileri, ürünlerini satışa sunmak yerine, ön siparişler hariç tamamını sağlık görevlilerinin kullanımı için bağışladı. Ürünleri tek tek ihtiyaç sahibi hastane ve aile sağlık merkezlerine kargoladı. Böylece Edirne’den Kars’a yurdun dört bir yanında süren pandemiyle mücadeleye Polygreen de teknolojisi ile desteğini sunmuş oldu.

“ÜTS’ye kayıtlı ürünler tercih edilmeli”

Pandemide artan talep nedeniyle piyasaya birçok kalitesiz ürün girdiğine dikkat çeken Polygreen Satış ve Pazarlama Müdürü Atalay Budak, “Doğru ürünler için tüketicilerin mutlaka Sağlık Bakanlığı Tıbbi Cihaz Kurumu’nun Ürün Takip Sistemi’ne (ÜTS) kayıtlı olan ürünleri tercih etmeleri gerekiyor” uyarısında bulundu. “Gönül isterdi ki bugünleri hiç yaşamayalım” diyen Budak, sözlerine şöyle devam etti: “Bu zorlu zamanları ancak birbirimize destek olarak atlatabiliriz. Biz üzerimize düşeni elimizden geldiğince yapmaya çalıştık. Bundan sonra da sosyal sorumluluk projelerimize, desteklerimize devam edeceğiz. Ancak en önemlisi gece gündüz demeden, kendi sağlıklarını riske atarak verdikleri insanüstü mücadele için tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

Bebek dostu Polygreen
Seçkin satış noktalarında ve online platformlarda yerini alan Polygreen çatısı altında, infrared alından temassız, infrared kulaktan ve dijital çubuk tipte ateş ölçerler, pilsiz çalışan ve içindeki mama veya sütün sıcaklığını ölçen akıllı biberon ve bebek takip cihazı gibi pek çok yenilikçi anne – bebek ürünü mevcut. Polygreen, kullanım kolaylığı ve verileri senkronize bir şekilde telefonda saklayabilme özellikleri ile ebeveynler için vazgeçilmez bir marka olmaya aday. Temassız ateş ölçer, ergonomik yapısı sayesinde, evde, parkta, tatilde kısacası her yerde kullanıcıya rahatlıkla taşıma imkânı veriyor. Kullanımı gayet kolay ve bir saniye içinde sonuçlar geniş ekranında görülüp anında telefona aktarılabiliyor. Üstelik bebekler uyuyor dahi olsa, onu rahatsız etmeden ölçüm yapılabiliyor ve bebekler uykularına devam ederken ebeveynler rahat bir nefes alıyor.

Sıvı ve objeler de ölçülebiliyor
Temassız ateş ölçer ile sadece kullanıcının ve bebeklerin değil, sıvıların veya objelerin de sıcaklığı ölçülebiliyor. Örneğin bebekler için hazırlanan mamanın ya da banyo suyunun sıcaklığı anında hijyenik bir şekilde kontrol edilebiliyor. Özellikle yeni doğan bebeklerin bağışıklık sistemleri tam gelişmemiş olduğundan yüksek ateş riskli bir durumu işaret ediyor. Bu nedenle düzenli takip ve anında müdahale büyük önem taşıyor. Genellikle ateşlerinin ölçülmesinden rahatsız olan bebekler ve çocuklar, Polygreen’in temassız ateş ölçeri ile huzursuzluk yaşamıyor.

Evde tansiyon ve şeker takibi
Diğer taraftan, koronavirüs nedeniyle artık hastanelere gitmek herkesin korkulu rüyası oldu. Rutin sağlık kontrolleri yaptırılamaz duruma geldi. Örneğin tansiyon, başta kalp damar rahatsızlıkları olmak üzere, böbrek ve diyabet hastalıklarının en önemli göstergelerinden biri. Erken tanı için düzenli ölçüm tüm sağlıklı bireyler için öneriliyor. Polygreen’in bilekten ve koldan ölçüm yapan akıllı tansiyon ölçerleri ile bu işlemi yapmak artık çok kolaylaşıyor. Ayrıca, Polygreen’in Akıllı Şeker Ölçme Aleti Glucometer ile de sürekli hastaneye ya da sağlık merkezlerine gitmeye gerek kalmıyor. Birkaç saniye içinde test sonucu görülebiliyor ve hedef aralık göstergesi sayesinde kan şekeri seviyesi kolaylıkla öğrenilebiliyor.

Oucare ve Momisure ile tüm ölçümler telefonda
Polygreen’in tüm cihazları, belli sayıdaki ölçümleri kendi hafızasında tutabiliyor. Ancak üstün başka bir özelliği daha var. Akıllı telefonlara indirilen Oucare ve Momisure uygulamalarına NFC teknolojisi ile bilgileri anında telefona aktarabiliyor. İster Android, ister iOS olsun ücretsiz olan Oucare ve Momisure uygulamalarını telefonlarına indirenler, tüm ölçümlerini telefonuna veya tabletine aktarıp saklayabiliyor. Kullanıcı, aktarılan ölçümleri karşılaştırıp, gerektiğinde doktoruyla da paylaşabiliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.