Bodrum Gündem

Devrilen ağaçlara Belediye ekiplerinden müdahale

Devrilen ağaçlara Belediye ekiplerinden müdahale

İlçe genelinde etkili olan olumsuz hava koşulları nedeniyle devrilen ağaçlara Bodrum Belediyesi ekipleri müdahale etti. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin hızlı müdahalesi ile kapanan yollar yeniden trafiğe açıldı.

Bodrum Gündem Haber

Meteorolojik verilere göre, hızı zaman zaman 6 ila 8 (50-74 km/sa) kuvveti arasında değişen fırtına nedeniyle bazı mahallelerde ağaçlar devrilirken, bazı bölgelerde de büyük ağaç dalları kırıldı. Bodrum Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler zarar gören onlarca ağaca müdahale etti. Devrilme tehlikesi bulunan ağaçlar da budama çalışmaları yapıldı.

Yalıkavak, Yokuşbaşı, Kumbahçe, Mumcular ve Bahçeyaka Mahallelerinde yol üzerine devrilen ağaçlar gerekli yol güvenlikleri alındıktan sonra iş makinesi yardımıyla kaldırıldı.

Bodrum Belediyesi ekipleri, Gölköy Mahallesi’nde beton elektrik direği ve devrilen ağaca da müdahale etti. AYDEM ile birlikte yapılan ortak çalışmalar sonucunda yol trafiğe açıldı.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü, bu tür olumsuz hava koşullarında tehlike yaratabilecek ağaçlara önceden müdahale edildiğini, yapılan derin budama işlemlerinin fırtınalarda riskleri en aza indirdiği bildirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.