Bodrum Gündem

Muğla Valisi İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi’ ni ziyaret etti

Muğla Valisi İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi’ ni ziyaret etti

Muğla Valisi Orhan Tavlı, 26 Ocak Salı günü, Bodrum Yarımada da gerçekleştirdiği kurum ziyaretleri çerçevesinde Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz ile İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubeyi ziyaret etti.

Bodrum Gündem Haber

Ziyarette İMEAK DTO Bodrum Şube Meclis Başkanı Ethem Özyurt, İMEAK DTO Bodrum Şube Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Dinç, İMEAK DTO Bodrum Şube Yönetim Kurulu Üyeleri Doğan Güneri ve Mahir Top, İMEAK DTO Bodrum Şube Meclis Üyeleri Taner Özdoğan ve Itır İpekel Tsıropoulos hazır bulundu.

Oda heyetine misafirperverlikleri için teşekkür eden Vali Orhan Tavlı, hizmet binasında incelemelerde bulundu ve Oda çalışanlarına iyi dileklerini iletti.

Vali Orhan Tavlı, İMEAK DTO Bodrum Şube’ nin üyeleri, sorumluluk sahaları ve meslek grupları hakkında Başkan Dinç’ den bilgi aldıktan sonra, üyelerin faaliyetleri ve bu faaliyetlerin daha iyi koşullarda gerçekleştirilebilmesi hususunda Oda heyeti ile istişarede bulundular. Vali Tavlı sonrasında kurum ziyaretlerine devam etmek üzere Odadan ayrıldı.

Muğla Valisi Orhan Tavlı’ nın ziyaretinden ve ilgisinden oldukça memnun olduğunu belirten Başkan Dinç ve Oda heyeti, ziyaretin anısına bir Piri Reis halısı hediye etti. “Sayın Valimizin Odamızı ziyaret etmesi bizi çok mutlu etti…” diyen Başkan Dinç, deniz turizmi ve faaliyet kolları, yat inşa, tamir, bakım – onarım, balıkçılık ve balık yetiştiriciliği konularında bilgi aktardı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.