Bodrum Gündem

Bodrumspor ikinci yarıya 3 puanla başladı

Bodrumspor ikinci yarıya 3 puanla başladı

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Bodrumspor, ikinci yarının ilk maçında Etimesgut Belediyespor’u 1-0 mağlup etti.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum İlçe Stadı’nda 13.00’da başlayan karşılaşmaya hızlı başlayan yeşil beyazlılar 2’nci dakikada gelişen pozisyonda, Oğuzhan’ın derinlemesine pasıyla topla buluşan Ozan Sol, ceza sahasına kadar giderek kalecinin üzerinden aşırtma vuruşla topu ağlarla buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

Golden sonra Etimesgut Belediyespor ataklarını sıklaştırırken, dakika 22 de gelişen Etimesgut Belediyespor atağında, Bodrumspor ceza sahasında yaşanan karambolde top ağlarla buluşurken, kaleci Egemen yerde kaldı ve hakem faul kararı verdi.

İlk yarısı 1-0 Bodrumspor’un üstünlüğü ile biten karşılaşmanın ikinci yarısında ise özellikle son 15 dakikada konuk ekip Etimesgut Belediyespor üst üste ataklar yakalarken, Bodrumspor ise bu ataklarda kaptığı topla kontra ataklara çıktı.

Her iki takımda girdiği pozisyonları değerlendiremedi ve maç 1-0 Bodrumspor’un üstünlüğü ile tamamlandı.

Aldığı galibiyetle puanını 32’ye çıkaran Bodrumspor A.Ş. ligde 32 puanla 7’nci sıraya yükseldi. Yeşil beyazlılar ligde 21. hafta mücadelesinde 3 Aralık Çarşamba günü ise deplasmanda GMG Kastamonuspor ile karşılaşacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.