Bodrum Gündem

TOBB ve MİTSO işbirliğinde tabletler öğrencilere ulaştırıldı

TOBB ve MİTSO işbirliğinde tabletler öğrencilere ulaştırıldı

TOBB ile MİTSO işbirliğinde Milas’taki ihtiyaç sahibi öğrencilere 111 tablet sağlandı. Tabletler, iki aşamada Milas İlçe Müdürlüğüne teslim edildi. İhtiyaç sahibi öğrencilere tablet desteği kampanyasının devam ettiğini belirten MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Oda üyelerini desteğe çağırdı.

Bodrum Gündem Haber

Covid-19 salgını sürecinde okulların kapatılarak uzaktan eğitime geçilmesiyle birlikte ortaya çıkan bilgisayar ve tablet ihtiyacını karşılamak için Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Milas Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde 111 tablet, ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edildi. İlk aşamada Oda üyelerinden de gelen tabletlerle birlikte 56 tableti Milas İlçe Müdürlüğüne teslim eden MİTSO, dün de TOBB’dan gelen 55 tableti, MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Mehmet Yiğit ve Hasan Tiryakioğlu ile Yönetim Kurulu Üyesi Ejder Üstek; Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal’a teslim ettiler. Tabletleri MİTSO’da teslim alan İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, uzaktan eğitimin başlamasıyla birlikte tablet ihtiyacı olan öğrencileri belirlediklerini ve bağışlanan tabletleri belirlenen sıraya göre dağıttıklarını belirterek kampanyaya destek veren TOBB’a ve MİTSO’ya teşekkür etti.

Tablet bağış kampanyası devam ediyor

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Covid-19 salgınıyla birlikte başlayan uzaktan eğitim sürecinde pek çok öğrencinin tablet ihtiyacı ortaya çıktığını belirterek “Bu ihtiyacın karşılanması için TOBB bir kampanya başlattı. Odamızın üyelerinin de tablet bağışları oldu. İlk aşamada üyelerimizden bağışlanan ve Odamız tarafından satın alınan 56 tableti Milli Eğitim’e teslim etmiştik. Bugün de TOBB’dan gelen 55 tableti teslim ediyoruz. Böylece TOBB / MİTSO işbirliğinde ihtiyaç sahibi 111 öğrencimize tablet sağlamış olduk. Fakat ihtiyaç devam ediyor. Üyelerimizi, ihtiyaç sahibi öğrencilerimize tabet bağışı yapmaya davet ediyoruz. Karne döneminde ihtiyaç sahibi öğrencilerimizi tabletlerle sevindirelim” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.