Bodrum Gündem

Bella Maıson’dan özgünlüğe vurgu yapan sıra dışı tasarımlar

Bella Maıson’dan özgünlüğe vurgu yapan sıra dışı tasarımlar
03.02.2021
0
A+
A-

Yenilikçi tarzıyla ev dekorasyonu trendlerine yön veren Bella Maison, 2020/21 Sonbahar & Kış koleksiyonuna eklediği yeni ürünlerle fark yaratmaya devam ediyor. Sofra grubunda yer alan Mottos servis tabağı ve Face pasta tabağı serisiyle modernliği ön plana çıkaran marka, özgün ruhunu sofrasına yaratmak isteyenlerin beğenisini kazanıyor. Bunun yanı sıra yemek masalarının olmazsa olmazı meşrubat bardaklarına da yepyeni modeller ekleyen marka; Cities, Wishes ve Cats serisiyle sofraları keyifli hale getiriyor.

Bodrum Gündem Haber

Birbirinden güzel motivasyonel sloganların yer aldığı Mottos servis tabağı serisi güne enerji katarken, kullanıcılara ilham kaynağı oluyor. Özenle hazırlanan ve şık tarzıyla göz dolduran tasarımlar, bu yıl sofra dekorasyonunda trendler arasında yer almaya aday… Alışılmışın dışına çıkan tasarımıyla sofra dekorasyonuna farklı bir yorum katan Face pasta tabağı serisi ise dikkatleri üzerine topluyor. Özenle hazırlanan ve birbirinden farklı yüz desenlerinin yer aldığı tasarımlar hem modern hem de özgün bir stil sergiliyor.

Renkli ve eğlenceli tasarımlar…

Rengarenk tasarımı ve eğlence dolu desenleriyle sofralarda dinamik bir hava yaratan meşrubat bardakları yemek masalarının yeni gözdesi oluyor. London, Paris ve New York gibi birbirinden keyifli şehir temalarının bulunduğu Cities serisi; kullanıcıları şehirler arası yolculuğa çıkarırken, yemek masalarının enerjisini zirveye taşıyor. Kırmızı, sarı ve yeşil gibi capcanlı renklerle tasarlanan ve motive edici dileklerin yer aldığı Wishes serisi, kullanıcıların kendini daha iyi ve özel hissetmesine olanak sağlıyor. Cats serisi ise neşeli tasarımıyla sofra dekorasyonunda keyifli ve unutulmaz anlar yaşatıyor.

Mix & Match konseptiyle sofra dekorasyonuna özgünlük damga vuruyor

Altı kişilik yemek tabağı, pasta tabağı, kase ve servis tabağından oluşan yemek takımlarıyla birlikteliği taçlandıran Bella Maison, aynı zamanda Mix & Match konseptiyle kullanıcılarına özgür bir alan yaratıyor. Böylelikle kullanıcılar takım halinde satın alma seçeneğinin yanı sıra farklı koleksiyonlardan seçtikleri tek tek parçalarla kendi takımını da oluşturabiliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.