Bodrum Gündem

Bodrum Amatör Denizciler Derneği’nden Başkan Aras’a ziyaret

Bodrum Amatör Denizciler Derneği’nden Başkan Aras’a ziyaret

Bodrum Amatör Denizciler Derneği pandemi koşullarında sınırlı sayıda üyeleri ile birlikte Bodrum Belediye Başkanı Sayın Ahmet Aras’a ziyarette bulundu.

Bodrum Gündem Haber

Belediye Ortakent yerleşkesi önünde açık havada ve yönetim kurulu üyeleri ile Başkanlık makamında amatör denizcilerin MBB kuruluşu Muttaş’ın bağlama ücretlerine pandemi döneminde yaptığı %500’ e varan zammının hak, hukuk ve adalet ilkeleri ile bağdaşmadığı üzerine konuşuldu. Üyelerin tamamına yakının esnaf, emekli, memurlardan oluştuğunu aralarında lüks tekne sahibi olmadığını ve pandemiden etkilendiklerini belirterek zammın geri çekilmesi konusunda destek talebinde bulunulduğunu belirttiler. Ticari tekne sahipleri ile karşı karşıya getirilmek istendiğini kendilerinin ticari teknelere asla karşı olmadıklarını zaten bağlama yapılan yerlere fiziksel koşullar nedeniyle bağlama yapamayacaklarını belirttiler. Bodrum ticari teknelerinden Marmaris ve Fethiye ticari teknelerine nazaran %50 fazla bağlama ücreti alındığını belirterek bu haksızlığın da düzeltilmesi gerektiğini belirttiler. Bodrum Belediyesi işletmesinde bulunan Bitez ve Ortakent limanlarında amatör denizcilere yaptığı %14,50 zam nedeniyle teşekkür edildi ve amatör denizcilerin desteklenmesi gerektiğini bildirildi.

Başkan Aras’a onur üyesi olması talep edildi, kabul etmesi üzerine üyelik prosedürü başlatıldı. Karşılıklı hediyeler takdim edildi ve iyi dileklerle görüşme sona erdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.