Bodrum Gündem

Öğrencilerimizin Başını Dik Tutacağız

Öğrencilerimizin Başını Dik Tutacağız

Bodrum’da Boğaziçi Üniversitesinde gerçekleşen olaylarda öğrencilere destek vermek amacıyla toplanan gruba polis müdahale etti. Olaylarla ilgili CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan, “Öğrencilerimizin başını dik tutacak, geleceğe ilerledikleri yolda önlerine çıkan her engeli, davranışlarımız, fikirlerimiz ve politikalarımızla ortadan kaldıracağız” dedi.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum’da Boğaziçi Üniversitesinde yaşanan gelişmelere karşı basın açıklaması yapmak ve öğrencilere destek vermek için bir araya gelen topluluğa polis müdahale etti. Aralarında Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan’ın da bulunduğu gruba gerçekleştirilen müdahaleye karşı, sloganlarla cevap verildi. Polisin tüm engellemelerine rağmen basın açıklaması gerçekleştirildi.

“Engelleri Ortadan Kaldıracağız”

Eylemin ardından gelişmelerle ilgili bilgi veren Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan, “Ciddi bir polis müdahalesi oldu. Ancak 400 kadar yurttaşımızın katıldığı barışçıl basın açıklaması hedefine ulaştı ve düşüncelerimizi dile getirebildik. Ancak gördük ki merkezi hükümet barışçıl, hiçbir şiddet unsuru içermeyen, sadece düşüncelerini dile getirmek isteyen insanların basın açıklamasına bile tahammül edemiyor. Bu nedenle hükümet yetkililerinin bilmesi gereken çok önemli bir husus vardır. Düşüncelere kelepçe vurulamaz. Yüzyıllar boyunca bu işleyiş aynı şekilde olmuştur. Şiddete karşı, kayyum atamalara karşı düşüncelerimizi en yüksek sesle dile getireceğiz. Öğrencilerimizin başını dik tutacak, geleceğe ilerledikleri yolda önlerine çıkan her engeli, davranışlarımız, fikirlerimiz ve politikalarımızla ortadan kaldıracağız…” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.