Bodrum Gündem

Alaattin Çakıcı’dan dikkat çeken Boğaziçi mesajı

Alaattin Çakıcı’dan dikkat çeken Boğaziçi mesajı

Alaattin Çakıcı’nın twitter üzerinden paylaştığı mesajda Sayın Rektör’e şunu hatırlatmak isterim, ‘Lütfen! sakın istifa etmeyiniz.’ İstifa ederseniz bu terörist eylemcilerin önünü açarsınız. Bu kutlu ittifakta gedik açmaya hakkınız yok. ifadeleri yer aldı. Çakıcı mesajını el yazısı ile yazması da dikkat çekti…

Fatih Bozoğlu – Bodrum Gündem

#BoğaziçiÜniversitesi‘ne Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından atanan Melih Bulu’nun istifa etmesini isteyenler ile Boğaziçi Üniversitesi öğrencileri ve akademisyenlerine verilen destek adeta çığ gibi büyüyerek tüm yurda yayılıyor.

Alaattin Çakıcı ise Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından atanan Melih Bulu’ya twitter üzerinden attığı mesaj ile destek verdi. Basın danışmanı Gazeteci Ferhat Aydoğan aracılığı ile sosyal medya hesabı üzerinden attığı Twitter mesajında; Robert koleji ve benzer okullar ile aynı ekolden olan Boğaziçi Üniversitesinin “Protestanlık faaliyetlerinde bulunarak Osmanlı’yı zor durumlara sokmak için kurulan bu fesat yuvalarını aziz milletimiz lütfen biraz araştırsın…” şeklinde oldukça dikkat çeken iddiaları dile getirdi.

Robert Koleji ve benzerleri fesat yuvalarıdır…

Çakıcı’nın Yaptığı Açıklamanın başında; “Günlerdir ülkemizde Boğaziçi Üniversitesi ile ilgili batı kaynaklı provokatif eylemler düzenlenmektedir. Geçmişe döndüğümüzde Amerikalı misyonerler tarafından Osmanlı coğrafyasında eğitim adı altında Amerikan kolejleri açılmıştır. 1863 İstanbul Robert kolejini Dr.CYRUS HAMLIN açmıştır. 1878 Elazığ Harput’ta Amerikan koleji Protestan faaliyetlerinde yörenin gayrimüslim Osmanlı tebaasını da devşirmek için kurulmuştur. 1886’da Merzifon ABD kolejini kuranlar yine Protestanlık faaliyetleri yürütürken, Ermeni Taşnak örgütünü Karadeniz’de örgütlemiştir. 1866 Suriye ABD kolejini Lübnan’da DANIEL BLISS Protestanlık faaliyetlerinde bulunarak Osmanlı’yı zor durumlara sokmak için kurulan bu fesat yuvalarını aziz milletimiz lütfen biraz araştırsın…” ifadeleri yer aldı.

Robert koleji mezunlarının bir damarı, hep ABD ekseninde olmuştur…

Çakıcı’nın “1863-1971 arası 100 yılı aşkın Amerikalı misyonerler tarafından yönetilmiştir…” cümleleri ile devam eden mesajı; “Robert koleji mezunları, bir damarı hep ABD ekseninde olmuştur. Boğaziçi Üniversitesi aynı ekolün devamı olarak YÖK’e bağlanmıştır. İkinci Dünya Savaşı sonrası soğuk savaş döneminden günümüze kadar, üst akıl, batı ve ABD Ortadoğu İslam dünyası asıl en büyük hedefleri olan Türkiye’nin üzerinde bypass yapıp, ülkemizi bölmek için her türlü terör örgütlerini kullanarak Irak’ta, Suriye’de, Güneydoğu’da, Doğu Akdeniz’de 37 yıldır başaramadılar ve başaramayacaklar. Muhalefet HDP, PKK’lı DHKP-C’li sempatizanları, Boğaziçi Üniversitesi’nde, İstanbul’un değişik yerlerinde ve Türkiye genelinde faaliyetleri yürütmektedirler…” şeklinde devam ediyor.

Bu kutlu ittifakta gedik açmaya hakkınız yok…

Devletin teminatı olan, Devletin kurumları ve Cumhur ittifakına zarar vermek için, Rektör’ün istifaya davet edildiğini kaydeden Alaattin Çakıcı’nın mesajı şu şekilde tamaladı; “Sayın Rektör’e şunu hatırlatmak isterim, ‘Lütfen ! sakın istifa etmeyiniz.’ İstifa ederseniz bu terörist eylemcilerin önünü açarsınız. Bu kutlu ittifakta gedik açmaya hakkınız yok. Arkanızda Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ve aziz milletimizin olduğunu unutmayınız. Devletine, aziz milletine gönül vermiş tüm duyarlı Türk vatandaşları devletinin ve cumhur ittifakının yanında olmalıdır. Kamuoyuna saygılarımla arz ederim Alaattin Çakıcı…”

Alaattin Çakıcı’nın bu mesajı ile ilgili gelecek olan tepkiler ise merak konusu…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.