Bodrum Gündem

Kısıtlama günlerinde Belediye ekipleri sahadaydı

Kısıtlama günlerinde Belediye ekipleri sahadaydı

Bodrum Belediyesi tarafından ilçe merkezindeki sokak ve caddeler başta olmak üzere Yarımada genelinde başlatılan çalışmalar aralıksız devam ediyor. Sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı hafta sonunda belediye ekipleri sahadaydı.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri sokağa çıkma kısıtlamasını değerlendirerek, Müskebi Mahallesi’nden Yokuşbaşı Mahallesi’ne kadar çevre yolu üzerinde bulunan 625 adet palmiye ağacının budama işlemini gerçekleştirdi. Bin 300 adet zakkum, 150 adet çalı mine, 300 adet de yer minesi budandı. Kurumuş iki palmiye ağacının söküldüğü çalışmalar kapsamında toplamda 900 metrekare ot biçildi.

Diğer taraftan ise Bodrum Belediyesi Fen İşleri ekipleri, yaya ve araç trafiğinin olmamasını fırsata çevirerek alt ve üst yapı çalışmalarında yoğun mesai harcadı.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, normal günlerde trafik yoğunluğunun olduğu cadde ve sokaklarda sokağa çıkma kısıtlamasıyla birlikte asfalt yama çalışmalarına ağırlık verdi. Ekipler, Turgutreis Mahallesi başta olmak üzere yarımada genelinde yol tamirat çalışmaları gerçekleştirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.