Bodrum Gündem

Buzun erime zamanını bilen tek taşı alacak

Buzun erime zamanını bilen tek taşı alacak

Oasis AVM, 14 Şubat Sevgililer gününde bir tonluk buzdan kalıp içerisinde bulunan tektaş yüzüğü buzun erime zamanını bilene hediye edecek.

Bodrum Gündem Haber

Organizasyon ile ilgili basın mensuplarına bilgi aktaran Oasis Halkla İlişkiler Yöneticisi Derya İlçi Koçbaşlı, şunları söyledi: “Ziyaretçilerimiz buzun erime süresi ile ilgili tahminde bulunuyorlar. En yakın tahmini yapan ziyaretçimiz tek taş yüzüğün sahibi oluyor. Alanda kronometremiz var. Ne zaman başladığını gösteriyor. Hava koşullarına göre bir tahminde bulunacaklar. Buzumuz yaklaşık bir ton ağırlığında. Ziyaretçilerimiz başvurularını 11 Şubat’a kadar yapabilirler” dedi.

Ata Kuyumculuk Sorumlusu Faik Karagöz de yaptığı açıklamada organizasyonun içerisinde yer almaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek “Kazanan arkadaşımızın iyi günlerde kullanmasını dileriz” dedi.

Özel bir çalışma ile hazırlanan buzdan heykelin erime sürecinde yaşanacak heyecan dolu bekleyiş, alışveriş merkezi ziyaretçilerine farklı bir deneyim yaşatacak. Kampanyaya katılım sağlayacak ziyaretçilerin, 8-10 Şubat 2021 tarihleri arasında tek seferde 50 TL ve üzeri yapılan alışverişin fiş-faturası ile birlikte danışma noktasına başvurması yeterli.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.